Amazon werkt met Rainbow Six Siege makers aan nieuwe game

News
woensdag, 24 maart 2021 om 14:00
flores rainbow six siege crimson heistf1613918555
Amazon games begint flinke zetten te maken. Er wordt een nieuwe gamestudio in Montreal geopend met diverse oud-Ubisoft werknemers die hebben gewerkt aan het welbekende Rainbow Six Siege. Amazon Games gaat zich richten op een compleet nieuwe multiplayergame. We hebben nog geen details over de game, maar als we kijken naar het team dat eraan gaat werken kunnen we wel alvast raden wat voor een soort game het mogelijk wordt.
We hebben helaas nog geen concrete details over de nieuwe game waar Amazon Games Montreal aan gaat werken. Amazon is daarentegen zeker niet bescheiden in het bekend maken wie er aan de nieuwe game werken. Het bedrijf heeft namelijk industrieveteranen uit het oorspronkelijke team van Rainbow Six Siege aan de haak geslagen om de game te ontwikkelen.
Hoewel we nog geen enkel detail of idee hebben over wat de nieuwe Amazon game kan gaan worden, kunnen we wel een beetje raden als we naar het team van de ontwikkelaars kijken. Het zijn tenslotte allemaal mensen die hebben gewerkt aan een tactische shooter-game. De kans is dan ook groot dat het een soortgelijke game gaat worden, maar met mogelijk een heel andere draai aan de gameplay.

Meer game studios van Amazon

Amazon besloot in 2012 al te gaan werken aan eigen games. Helaas heeft het gigantische bedrijf nog geen succesvolle game uitgebracht. Eén van de games die we heel kort hebben gezien van Amazon Games is de Overwatch-achtige titel, Crucible. Nadat de game enorm slecht werd ontvangen, heeft Amazon de game snel weer teruggetrokken en heeft beloofd verbeteringen te maken.