‘Teenage Mutant Ninja Turtles komen naar Fortnite’

News
dinsdag, 11 januari 2022 om 9:30
teenage mutant ninja turtles reboot 145120 3f1641892205
De bekende Turtles Michelangelo, Donatello, Raphael en Leonardo zullen mogelijk naar Fortnite komen. Naar verluidt heeft Epic Games een deal gesloten met Paramount waardoor de acrobatische schildpadden naar de battle royale shooter kunnen komen.
In een recente aflevering van The XboxEra Podcast vertelt journalist Nick Baker dat Paramount een deal heeft gesloten met Epic Games om diverse franchises naar Fortnite te brengen. De belangrijkste waarover Baker zegt te hebben gehoord is Teenage Mutant Ninja Turtles.
Hoe deze deal precies werkt, is onduidelijk aangezien Nickelodeon de globale rechten heeft op de Turtles-franchise, maar de series van Nickelodeon staan wel op Paramount+. Daarnaast zijn beide bedrijven ook eigendom van ViacomCBS.
Volgens Baker gaat het om veel meer franchises dan alleen de TMNT, maar andere voorbeelden heeft hij niet genoemd. Wel merkt Baker op dat Paramount ook de franchises South Park en Star Trek bevat.

Meer cross-overs in Fortnite

Wanneer de Turtles mogelijk naar Fortnite zouden komen is niet verteld, maat het lijkt logisch te zijn dat ze komen rond de release van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. De game zal ergens in 2022 uitkomen voor de PC en Nintendo Switch.

Onlangs heeft Fortnite ook al de Netflix-serie Cobra Kai toegevoegd aan Fortnite. Daarnaast is er ook een cross-over geweest met The Book of Boba Fett, The Matrix en Spider-Man: No Way Home. Verder zijn er nog geruchten dat de Flare Gun die we kunnen kennen uit Chapter 2 weer terug zal keren naar Fortnite Chapter 3 samen met een update van het weersysteem.