'Nieuwe Samsung telefoons al volgende maand te bestellen'

News
dinsdag, 11 januari 2022 om 10:00
samsungf1621242730
Samsung zou zich klaar maken om de Samsung S22 begin volgende maand te onthullen. Dit zegt het Koreaanse Digital Daily. Ook zou de telefoon na de onthulling direct te bestellen zijn en zal de telefoon eind februari worden verzonden.
Er is veel te doen over de nieuwe Samsung S22, de volgende telefoon van Samsung. Er gaan bijvoorbeeld veel geruchten rond over de telefoon, maar er is nog veel onduidelijk. Volgens een gerucht komt daar snel verandering in.

Wanneer zal er meer bekend worden over de Samsung S22?

Volgens het gerucht zou Samsung zich klaarmaken om op 8 februari de telefoon te onthullen. De volgende dag al zal het mogelijk zijn om de telefoon te bestellen. De telefoon zal dan eind februari worden verzonden naar de kopers. Als dit waar is, dan is de telefoon wel erg dicht bij.
Het is en blijft een gerucht, dus het hoeft niet per se zo te zijn dat op 8 februari er meer duidelijk wordt over de telefoon, maar de datum is in meerdere geruchten al benoemd. Dit maakt het wel geloofwaardiger. Het is dus afwachten of er volgende maand echt een grote onthulling komt van Samsung voor de telefoon.