Fortnite krijgt crossover met The Matrix

News
dinsdag, 21 december 2021 om 16:00
wachowskis werken niet mee aan warner bros the matrix reboot 153302
Binnenkort zullen er verschillende items uit The Matrix naar Fortnite komen. Op Twitter heeft Fortnite een teaser van een bekende The Matrix-move laten zien. Deze is nu verkrijgbaar in de digitale in-game winkel.
Al eerder gingen er geruchten rond dat in Fortnite iets zou worden gedaan met The Matrix. Er komt binnenkort namelijk een nieuw deel in de filmreeks uit en Fortnite brengt vaker bepaalde items en skins uit van een nieuwe film om deze te promoten. De geruchten van eerder blijken nu dus te kloppen.

Wat komt er dan naar Fortnite?

We weten dat er skins van wapens en emotes in het thema van The Matrix aan de game zullen worden toegevoegd. Spelers kunnen deze dan kopen in de in-game store. Helaas is het niet duidelijk of er ook een skin aan zal komen van bijvoorbeeld Neo.
Fans van Keanu Reeves hoeven hier niet betreurd over te zijn. Het personage John Wick zit wel in de game en die wordt ook gespeeld door Reeves, alleen kan die skin niet altijd worden gekocht. Toch zou het leuker zijn als er ook skins zouden zijn van personages uit The Matrix-reeks, maar voor nu lijkt het erop dat deze er niet zullen komen en dat het blijft bij items.
Toch is het goed nieuws voor fans van The Matrix en Fortnite dat ze hun passies nu kunnen combineren. Ben je dus fan van de science-fiction franchise, laat deze nieuwe items dan niet aan je voorbij gaan.