Spider-Man: No Way Home skins komen naar Fortnite

News
vrijdag, 17 december 2021 om 13:00
spider man no way homef1638289447
Voor het Fortnite Winterfest kunnen spelers skins verkrijgen van de film No Way Home, namelijk Spider-Man en MJ.
Het Fortnite Winterfest 2021 loopt van 16 december tot 6 januari en bevat maar liefst 14 cadeaus, waaronder twee skins uit Spider-Man: No Way Home. Zo kunnen spelers een skin halen van Spider-Man en van MJ. Naast de nieuwe skins kunnen Fortnite-spelers verschillende andere beloningen verdienen tijdens het Winterfest in Fortnite. Zo kunnen spelers twee pickaxes, twee wraps, een zweefvliegtuig, een emote en nog veel meer beloningen verkrijgen.
Daarnaast zijn er verschillende winteroutfits te verkrijgen, voor waaronder Krisabelle en Polar Peely. Ook voor Blizzabelle is er een outfit die iedereen kan verdienden door voor 6 januari in te loggen op de Epic Games Launcher. Ook is door een lek bekendgemaakt dat Dr. Slone zal terugkeren in de game. Ze zal te verkrijgen zijn in de Crew Pack voor januari 2022 samen met een winterthema voor het Winterfest.

Spider-Man: No Way Home skins wegens bioscoopfilm

Spider-Man: No Way Home is sinds 16 december te zien in de bioscoop. In de film is Spider-Man ontmaskerd door Mysterio. Hij vraagt Doctor Stange om hulp, om ervoor te zorgen dat niemand meer weet dat hij Spider-Man is. Wanneer Doctor Strange de gebeurtenissen probeert te herstellen, komen de machtigste schurken vrij die ooit met Spider-Man hebben gevochten in een ander universum. Dit dwingt hem om onder ogen te komen om te zien wat het nou echt betekent om een Spider-Man te zijn.