Call of Duty Warzone cheaters zijn terug na update

News
dinsdag, 11 januari 2022 om 9:00
screenshot 13f1583832824
Een nieuwe Call of Duty Warzone update lijkt ervoor gezorgd te hebben dat er weer meer cheaters in de game zitten. Dit terwijl het cheat-probleem juist zou zijn opgelost door de anti-cheat software Ricochet. Maar volgens de spelers lijkt het aantal cheaters nu dus weer te groeien.
Dat spelers melden dat er weer meer cheaters zijn is slecht nieuws voor Activision. Onlangs werd namelijk door het bedrijf nog Ricochet aangekondigd om het cheat probleem op te lossen. De software leek dat ook te doen en spelers waren erg tevreden over het systeem.

Werken cheaters om Ricochet heen?

Het is dus de vraag hoe het komt dat cheaters lijken terug te keren. Ricochet zou er namelijk voor moeten zorgen dat het eigenlijk helemaal niet mogelijk is om op een computer cheat software te laten draaien wanneer de game aan staat. Mogelijk hebben cheaters een manier gevonden om hier omheen te werken.
Het is dus speculeren over wat de exacte oorzaak is van de komst van de nieuwe cheaters. Het opvallende is wel dat spelers zeggen dat het vooral gaat om spelers die door muren heen kunnen schieten. Dat lijkt een kleine cheat, dus misschien ziet Ricochet hem niet.
Hopelijk komt Activision snel met een oplossing voor het probleem en is Ricochet niet nu al uitgeschakeld door de cheaters. Ricochet is sowieso al niet het enige dat Activision doet tegen cheaters. Het bedrijf is onlangs bijvoorbeeld nog een rechtszaak begonnen tegen een website die cheats voor games van Activision verkoopt.

Populair Nieuws