Boba Fett komt deze kerst naar Fortnite

News
donderdag, 23 december 2021 om 16:30
boba fett fortnitef1636968382
Op 24 december komt Boba Fett, de bekende premie jager uit Star Wars, naar Fortnite. Het was al eerder bekend dat Boba Fett naar de game zou komen, maar nu weten we dus ook dat dit rond kerst zal zijn. Deze kerst kan je dus als de premiejager rondrennen door Fortnite.
Een aantal weken geleden heeft Epic Games aangekondigd dat Boba Fett naar Fortnite komt. Het personage wordt aan de game toegevoegd, ter promotie van de serie die binnenkort op Disney+ zal verschijnen. Disney+ hoopt hierdoor meer kijkers te krijgen voor de nieuwe serie.

Wat komt er precies naar Fortnite?

Toen Epic Games de crossover een tijdje terug aankondigde was er nog weinig bekend over wat er precies allemaal naar de game zou komen. We weten nu in ieder geval dat er een Boba Fett skin naar de game komt, maar wat voor andere items naar de game komen is nog onduidelijk. Dat blijft dus nog even een verassing, maar hier komen we gelukkig snel genoeg achter.
Er gebeuren een hele hoop cross-overs in Fortnite. Onlangs is er nog een cross-over met Spider-Man aangekondigd. Dit is ter promotie van de nieuwe Spider-Man film genaamd Spider-Man No Way Home. Ook is The Matrix in de game gekomen. Producenten van films en series zien dus zeker kansen in het samenwerken met Epic Games om zo nieuwe films of series te promoten.