She-Hulk serie is vol in de maak

News
maandag, 26 april 2021 om 14:00
marvel hulk acteur vervangen omdat hij een beter script wilde 136132 1f1619433157
Ondertussen hebben we alweer twee Disney+ series van Marvel achter de rug. WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier zijn nu afgelopen en we mogen aftellen voor de volgende. Loki, Hawkeye en Ms. Marvel zijn allemaal onderweg, en het lijkt erop dat we ook nog meer te zien gaan krijgen over de serie van She-Hulk. De Disney serie van She-hulk is vol in de maak en we krijgen enige geheime kiekjes vanaf de sets, veel wordt nog stil gehouden, maar het zal niet lang duren voordat we meer beelden te zien gaan krijgen!
She-Hulk is een opvallende nieuwe serie, die mogelijk in 2022 verschijnt. Tatiana Maslany gaat de rol aannemen van de extreem sterke en groene, Jennifer Walters, de vrouwelijke versie van Hulk. In de stripboeken was er veel te zien van She-Hulk en heeft het personage zelfs een hele eigen stripboeken reeks gekregen, er is dus genoeg materiaal om een originele nieuwe serie mee te kunnen maken.

Geheimzinnige setfoto’s

De serie wordt op dit moment opgenomen in Atlanta en er zijn een aantal foto’s gemaakt, waar helaas heel weinig op te zien is. Er wordt heel veel afgeschermd door de crew om zoveel mogelijk geheim te houden. Op een van de foto’s zien we een lachende Tatiana, maar daar blijft het dan ook bij. De komende tijd zullen er ongetwijfeld meer setfoto’s opduiken en geven dan meer beeld over de opnames.
De serie van de groende heldin zou uit tien afleveringen moeten bestaan en daar komen een aantal bekende gezichten in terug. Mark Ruffalo als Bruce Banner en Tim Roth als Emil Blonsky, of beter gezegd, Abomination.

Populair Nieuws