It Takes Two meer dan een miljoen keer verkocht

News
maandag, 26 april 2021 om 13:30
it takes two blog image 2jpgadaptcrop16x9818pf1614082580
Het co-op multiplayer-avontuur van Josef Fares en EA, It Takes Two, is een flinke hit geworden. Dit is niet alleen te zien aan het aantal positieve reacties op de game, maar ook het feit dat de game nu meer dan één miljoen exemplaren heeft verkocht.
Hazelight Games, de ontwikkelaar van It Takes Two, is naar Twitter gegaan om de gigantische mijlpaal te vieren. De studio gaf aan dat de game nog steeds goed verkoopt en dat de makers van de game enorm blij zijn met de mijlpijl. Ze bedanken spelers voor “de liefde die jullie onze game hebben getoond”.

Volgende co-op game van Hazelight

It Takes Two scoorde over het algemeen heel goed. Wij gaven de game een flinke score van 9.3, alles over de game en wat deze nou zo goed maakt lees je hier. Het is een bijzonder leuke multiplayer game om samen te doen, en zal je ongetwijfeld een hoop plezier opleveren.
In een interview met PushSquare werd er aan Josef Fares dan ook gevraagd wat er te verwachten is na It Takes Two, aangezien deze zo hoog scoort. Volgens Fares zou de volgende game “Beter zijn dan It Takes wo”. Deze uitspraak belooft heel wat voor de volgende titel van Hazelight en Fares.
A Way Out en It Takes Two wisten spelers uit hun stoelen te blazen met de goede gameplay en co-op, laten we hopen snel meer te horen over de nieuwe game, om ons alvast voor te bereiden op een nieuwe co-op meesterwerk.