Deze Avenger zien we terug in She-Hulk

  Er is weer meer informatie vrijgekomen over de nieuwe She-Hulk serie die waarschijnlijk volgend jaar op Disney+ zal verschijnen. Een grote verrassing is het misschien niet, maar het is nu duidelijk geworden dat de originele Hulk, gespeeld door Mark Ruffalo, in de serie te zien zal zijn!

  © Marvel Studios

  Het werd al een tijdje gespeculeerd en fans waren er eigenlijk wel zeker van, maar nu moet het wel waar zijn. De Hulk komt gegarandeerd voor in de aankomende She-Hulk serie. Marvel heeft onlangs een logline vrijgegeven. Hieruit kunnen we opmaken dat er naar castleden voor de serie wordt gezocht. Er wordt specifiek gezocht naar een actrice voor de rol van She-Hulk zelf. She-Hulk, oftewel Jennifer Walters wordt in de logline omschreven als een advocaat en de nicht van Bruce Banner, wier bloedtransfusie haar Hulk-achtige mogelijkheden geeft.

  Deze Hulk-achtige mogelijkheden zullen ervoor zorgen dat Jennifer superkrachten krijgt. In de comics zal ze net als haar bekende neef haar uiterlijk kunnen veranderen naar een groen monster. Net als in de comics zal Bruce Banner in de serie een belangrijke rol spelen in She-Hulk's oorsprongsverhaal.

  Een definitieve casting voor She-Hulk is nog niet bekendgemaakt.Veel fans hebben een tijdlang gedacht dat Brooklyn 99-actrice Stephanie Beatriz de rol op zich zou nemen, maar de actrice heeft aangegeven dat ze zich liever wilt richten op de show waar ze nu in zit. Nu gaan de geruchten rond dat Allison Brie, ook bekend van Community, de sterke superheldin zal spelen. We zullen nog even moeten wachten wanneer bekendgemaakt wordt naar welke actrice de rol zal gaan. She-Hulk zal rond 2021 of 2022 op Disney+ te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.