Neymar in Fortnite vanaf morgen als in-game skin

News
maandag, 26 april 2021 om 14:30
neymar fortnite 1152x648f1619437541
Epic Games heeft bekendgemaakt dat Paris Saint-Germain voetballer Neymar Jr later deze week nog in Fortnite verschijnt. De voetballer komt in vier verschillende in-game skins naar de populaire battle royale-game. Hij is onderdeel van Fortnite Chapter 2 Season 6.
In maart werd al bekendgemaakt dat Neymar in Fortnite zijn opwachting zou maken, maar een releasedatum werd niet direct onthuld. Daar komt nu verandering in. De PSG-speler komt vanaf 27 april naar de battle royale-game. Hij is onderdeel van het zesde seizoen van Fortnite Chapter 2.
Dit betekent onder andere dat de voetballers in-game skins (vier in totaal) onderdeel zijn van de Fortnite Chapter 2 Season 6 season pass. Twee van de skins ogen als Neymar zelf in een voetbal-tenue, terwijl de andere twee vaag doen vermoeden alsof je als een Power Ranger speelt.
Bekijk de eerste trailer van de voetballers debuut in Fortnite hieronder.

Ook uitdagingen dankzij Neymar in Fortnite

Naast dat je de nieuwe skins kunt krijgen brengt Neymars opwachting in Fortnite Battle Royale ook een aantal nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo kun je voor het volbrengen van speciale Epic Quests een aantal nieuwe voorwerpen vrijspelen. Zo kun je een Exhibition version van de Neymar Jr Outfit vrijspelen.
Tevens zijn er voorwerpen te vinden die gebaseerd zijn op Neymars nationale voetbalteam: Brazilië. De voorwerpen komen in gele, blauwe en groene kleuren. De volledige lijst met uitdagingen vind je hier op de site van Epic Games.