Releasedatum Bridgerton seizoen 2 eindelijk bekendgemaakt

News
maandag, 27 december 2021 om 12:00
bridgerton 201 unit 04616r 1f1633336142
Voor het eenjarige bestaan van Bridgerton heeft Netflix een video gedeeld waarin de releasedatum voor het tweede seizoen is bekendgemaakt. Seizoen 2 is vanaf 25 maart 2022 te zien op Netflix.
Netflix vierde op Eerste Kerstdag het eenjarige bestaan van Bridgerton. Dit vierde de streamingdienst met een video waarin de cast samenkomt en een cadeau krijgt van Lady Whistledown. Het cadeau is niks minder dan de releasedatum voor het tweede seizoen van Bridgerton. Seizoen 2 verschijnt op 25 maart op Netflix.
Het tweede seizoen voegt vier nieuwe castleden toe aan de serie, namelijk Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young. In het eerste seizoen speelden Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page de hoofdrollen. Het tweede seizoen gaat zich focussen op lord Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey, de oudste broer van Daphne Bridgerton. Page zal in het tweede seizoen niet meer te zien zijn als Simon Basset, de acteur heeft besloten om te stoppen met de serie.
Naast het tweede seizoen is ook al bevestigd dat er een derde en vierde seizoen aankomt. Bridgerton is gebaseerd op de boeken van Julia Quinn. Als het verloop van de boeken wordt gevolgd, zal het derde seizoen zich focussen op Benedict Bridgerton en het vierde boek over de relatie tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton.

Waar gaat Bridgerton over?

De populaire Netflix-serie volgt de rijke Bridgerton-familie en de rest van de edele high society van London aan het begin van de 19de eeuw. De geliefde en beruchte Lady Whistledown zal ook in het tweede seizoen alle schandalen weer blootleggen. Het eerste seizoen werd wereldwijd in de eerste maand door meer dan 82 miljoen huishoudens bekeken. Het was daarmee tot voor kort de populairste nieuwe serie op Netflix, totdat Squid Game verscheen.

Populair Nieuws