Android 13 functies zijn nu al gelekt

News
maandag, 27 december 2021 om 11:30
android 12 material youf1627485794
Android 12 is pas recent gelanceerd, maar nu al zijn de eerste Android 13 functies gelekt. Deze hebben te maken met de taal van je smartphone.
Android 12 is nog maar net uit, maar zoals gebruikelijk wordt er nu al over de opvolger gesproken. Android 13 zal, volgens Android Police, een aantal enorm handige functies bevatten. Het besturingssysteem van Google kent al allerlei talen, en je zal bijna kunnen zeggen dat deze een echt tolk geworden is. Deze talenknobbel zal in Android 13 alleen maar worden verbeterd op een handige manier.
Volgens Android Police wordt de lat namelijk hoger gelegd en kan je naast het hele besturingssysteem ook per app selecteren in welke taal je deze wil hebben. Je kunt je besturingssysteem bijvoorbeeld op Duits zetten, WhatsApp op Nederlands, Twitter op Spaans en YouTube in het Zweeds. Waarom je dit precies zou willen is nog maar de vraag, maar voor consumenten die meerdere talen spreken zal het wel eens een enorm handige functies kunnen zijn. Ook kan je zakelijke apps in het Engels zetten, terwijl apps die je prive gebruikt gewoon in het Nederlands staan.

Hoe zit het met Android 12?

Ook Android 12 heeft een aantal nieuwe leuke features. Zo voelt de UI sneller en soepeler aan, allemaal te danken aan een verbeterde system performance. Ook de kleuren zijn aangepast in Android 12, zodat de UI automatisch de kleuren aanpast op basis van je achtergrond. Ook notificaties, widgets en andere settings kunnen worden aangepast zodat ze de kleur van de telefoon matchen. De hele Android 12 update gaat vooral om persoonlijkheid. Alle veranderingen die zijn geïntroduceerd met de nieuwe update zijn hier te lezen.

Populair Nieuws