Pokémon Go 2022 roadmap bevat nieuwe raids

News
maandag, 27 december 2021 om 12:30
pokemon gof1625565538
Niantic heeft een roadmap gedeeld voor Pokémon Go met daarin een lijst van alle Pokémon die we kunnen zien in een raid. Daarnaast zal er ook een Pokémon Go Community Day zijn.
Ninatic heeft een roadmap uitgebracht voor Pokémon Go met daarin de nieuwjaars-evenementen en de aankomende kansen om een shiny Pokémon te vangen. De roadmap bevat een lijst met Pokémon die we in januari kunnen verwachten in raids. Ze omvatten Kyurem, Heatran, Genesect en Regice. Er zal één Pokémon per week beschikbaar zijn en daarnaast is er een kans dat de shiny variant ervan opduikt.
Vanaf 7 januari is er een nieuwe mega-raid beschikbaar, waar ook voor het eerst een Mega Aerodactyl te krijgen is. Je kunt ook elke dinsdag van 18:00 uur tot 19:00 uur een specifieke Pokémon in de schijnwerpers vinden, met elk hun eigen bonussen. Dit zijn Solosis, Diglett, Plusle en Minun.
Daarnaast heeft Niantic ook de Pokémon Go Community Day aangekondigd. Op deze dag wordt Spheal aangekondigd. Als je de Pokémon evolueert naar een Sealeo tijdens of twee uur na het evenement, krijg je een Walrein.

Speciale Pokémon Community Day Box

Daarnaast zal op de Community Day een speciale Community Day Box beschikbaar zijn die je kan krijgen voor 1280 Pokécoins. De Box bevat vijftig Ultra Balls, vijf Super Incubators, vijf Lucky Eggs en een Elite Fast TM. Daarnaast is er een gratis bundel verkrijgbaar in de winkel met dertig Ultra Balls.