Bridgerton ster Regé-Jean Page verlaat de Netflix hitserie

News
dinsdag, 06 april 2021 om 11:30
rsz bridgerton 101 unit 01798r3f1614939331
Tot veel verdriet van veel fans verlaat Bridgerton ster Regé-Jean Page de Netflix hitserie na 1 seizoen. We konden hem zien als de Duke of Hastings, die veel harten veroverden van Bridgerton-kijkers. Hij zal te zien zijn in veel nieuwe projecten, maar is dit ook de reden dat hij de Netflix-serie nu verlaat?
Het bericht dat de Bridgerton ster de serie verlaat werd afgelopen vrijdag aangekondigd op het Instagram- en Twitteraccount van de serie, waar een bericht verscheen van de befaamde Lady Whistledown.
Bekijk het bericht hieronder:

Regé-Jean Page geeft aan waarom hij de serie verlaat

Regé-Jean Page heeft veel bekendheid op zijn naam staan na het grote succes van het eerste seizoen van Bridgerton. Het is dan ook raar om te denken dat de ster de serie verlaat op het hoogtepunt.
Zelf zegt Regé-Jean Page tegen Variety dat hij ervan uit was gegaan dat hij slechts in 1 seizoen te zien zou zijn. Dit zegt hij omdat in elk seizoen de focus op iemand anders ligt van de Bridgerton-familie, zo ook in seizoen 2, waar de focus voornamelijk op Anthony ligt. Regé zegt dat het waarde heeft om het verhaal te voltooien, ook na 1 seizoen. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom hij de serie verlaat.
Toch hoeven we de Bridgerton ster niet te missen. Zo heeft hij een grote rol in de nieuwste Dungeons & Dragons te pakken. Ook verschijnt hij in het grootste Netflix-project tot nu toe, waar acteurs zoals Ryan Reynold en Chris Evans ook in verschijnen. Dit kan ook een reden zijn dat hij Bridgerton verlaat, vooral omdat hij een aardig druk schema heeft.

Populair Nieuws