Red Dead Online standalone versie wordt gevierd met groot cadeau

News
woensdag, 03 februari 2021 om 11:30
red dead online headerf1612343609
Sinds 1 december is Red Dead Online niet alleen beschikbaar via Red Dead Redemption 2, maar is de game ook te koop als standalone versie. Om die release te vieren komt Rockstar nu met een groot cadeau voor alle spelers.
Als je de multiplayer variant in een Rockstar game wil spelen, dan moet je normaliter de volledige game kopen. De enige uitzondering daarop is nu Red Dead Online, die op alle platformen te koop is als standalone versie.
Om de speciale variant te vieren krijgen alle spelers die voor 15 februari inloggen een gratis paard (onder Rank 40), een gratis Stable Slot, 5000 Club XP, 2 gratis Ability Cards, een gratis jas, een gratis hoed (onder Rank 15), een gratis shirt (onder Rank 15), een gratis Fast Travel Voucher, High Velocity Ammo voor alle wapentypes, een Horse Reviver en nog meer. Die datum is niet toevallig, want voor 15 februari kan je de standalone versie van Red Dead Online kopen voor de speciale introductieprijs van slechts 4,99 euro!

Bonussen voor Traders en PvP-spelers

Liefhebbers van PvP kunnen deze week genieten van een nieuwe variant in de Hardcore Series. Voor beide kanten in Head for the Hills wordt het de spelers moeilijker gemaakt. De hardlopers hebben namelijk geen toegang tot consumables en kunnen niet tot leven worden gewekt, terwijl de schutters geen gebruik kunnen maken van Ability Cards. Bovendien verdien je twee keer zoveel XP in de Hardcore Series deze week.
Tot slot zijn er ook mooie bonussen voor Traders in Red Dead Online de komende dagen. Als je deze week inlogt krijg je 25 gratis Trader Goods en wanneer je succesvol een Trader Sell Mission voltooid, dan zal je beloond worden met 50 procent meer inkomsten. Als je twee Sell Missions voor 8 februari gedaan hebt, dan ontvang je een voucher voor 40 procent korting op een Established of Distinguished Trader Role Item. Ben je nog geen Trader, dan kan je deze week bovendien de Butcher’s Table kopen met vijf goudstaven korting!