Red Dead Online krijgt standalone game in december!

News
woensdag, 25 november 2020 om 12:30
red dead online artworkf1606298627
Red Dead Online is lange tijd onderdeel geweest van Red Dead Redemption 2 en is dat nog steeds. Maar voor wie alleen geïnteresseerd is in Red Dead Online, kan de online variant als standalone game aanschaffen vanaf 1 december.
Waar Grand Theft Auto V gebundeld is met GTA Online, daar heeft Red Dead Redemption 2 de online wereld van Red Dead Online. Daarin kan je met een eigen gemaakt karakter op avontuur gaan in een apart verhaal, het opnemen tegen andere spelers in PvP-modi en rollen aanmeten met de Specialist Roles - zoals de Bounty Hunter, Moonshiner en Naturalist - en nog veel meer.
Als je de online wereld van Red Dead Online wil ervaren, maar geen zin hebt om het hele pakket met Red Dead Redemption 2 aan te schaffen, dan is er goed nieuws. Vanaf 1 december is het namelijk mogelijk om Red Dead Online als standalone game te kopen op de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Steam en de Epic Games Store. Tot en met 21 februari 2021 is Red Dead Online ook maar 4,99 euro - dat is 75 procent korting op de standaard prijs!

Grote plannen voor de Bounty Hunter

Spelers die al in het bezit zijn van Red Dead Online kunnen deze week ook weer profiteren van een aantal bonussen. Alle verhaalmissies uit de A Land of Opportunities campagne leveren namelijk twee keer zoveel ervaringspunten op. Dat geldt tevens voor alle Bounty Hunter missies. En als je wat vrienden uitnodigt voor een jacht op criminelen, dan kan je helemaal binnenlopen. Wanneer je namelijk Bounty Missions en Free Roam Events succesvol volbrengt in een Posse, dan krijgt iedereen in de Posse meer dollars en ervaringspunten!
Dat komt allemaal goed uit voor de update van komende week. Rockstar heeft namelijk al het tipje van de sluier gelicht als het aankomt op de aankomende patch. De Bounty Hunter zal flink worden uitgebreid met meer doelwitten, meer rangen, meer speciale voorwerpen en als kers op de taart komt er ook nog eens een nieuwe Outlaw Pass. Yee-haw!