Niet te missen Netflix Originals tips in februari!

Article
woensdag, 03 februari 2021 om 11:00
crimescene thevanishingatthececilhotel season1 episode1 00 28 06 00f1612193130
Hoewel de verwachting is dat Disney+ het goed gaat doen dit jaar, moeten we Netflix niet gelijk afschrijven. Dit jaar kunnen we weer veel moois verwachten als het aankomt op originele content van Netflix. In februari gaan we in ieder geval goed verder na de Netflix Originals van januari!
Netflix lijkt inmiddels weer op volle toeren te draaien met de productie van Netflix Originals. In februari komen er ook weer veel Netflix Originals beschikbaar op het platform. Wij hebben vijf Netflix Originals uitgezocht die interessant zijn om in de gaten te houden.

Crime Scene: The Vanishing At Cecil Hotel

Deze documentaireserie wordt gemaakt door regisseur Joe Berlinger, die we natuurlijk al kennen van Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes. Met dat in het achterhoofd kunnen we al wel weer verwachten dat ook dit een ongetwijfelde hit zal worden op Netflix. Dit wordt het eerste seizoen in een nieuwe reeks van Netflix Originals waarin de mythologie en het mysterie van beruchte locaties in moderne misdaad wordt onderzocht.
Cecil Hotel is een hotel in Los Angeles dat vaak in verband wordt gebracht met de nare elementen van de stad. Meerdere seriemoordenaars zijn langdurig in het hotel verbleven en het hotel is ook een plek waar veel mensen zomaar verdwijnen. Het meest recente incident was in 2013 toen studente Elisa Lam verbleef in het beruchte hotel en ineens verdween. Dit spoorde verschillende onderzoekers aan om de zaak van top tot teen uit te pluizen. Vanaf 10 februari kunnen we genieten van alle mysteries om Cecil Hotel heen.

Red Dot

Nadat je klaar bent met Cecil Hotel kan je gelijk aan de slag met Red Dot. Deze Zweedse thriller volgt David en Nadja die op avontuur gaan in het noorden van Zweden om hun moeizame huwelijk nieuw leven in te blazen. Hun romantische uitje verandert al gauw in een nachtmerrie wanneer ze een laserpunt in hun tent vinden. Hierdoor beseffen ze dat ze opgejaagd worden en moeten ze zien te overleven.
De Zweden staan inmiddels wel bekend om hun misdaadthrillers en ook deze film lijkt geen uitzondering op de regel te worden. Red Dot lijkt meer dan genoeg spanning en actie te bieden voor iedere filmliefhebber. Vanaf 11 februari is deze film te zien als een van de nieuwe Netflix Originals die deze maand uitkomen.

Nadiya Bakes

Mocht je nou niet zoveel hebben met moord en spanning dan zijn er gelukkig nog genoeg andere Netflix Originals die in februari uitkomen, waaronder Nadiya Bakes. Nadiya Hussain is de winnares van The Great British Bake Off en heeft nu dus ook een eigen show gekregen op Netflix waarin ze heerlijke zoete creaties bakt.
Aangezien we februari toch nog grotendeels thuis zullen doorbrengen is het misschien ook wel een idee om zelf het betere keukengerei erbij te pakken en met Nadiya mee te doen. Ze wil namelijk dat veel mensen, net zoals zijzelf, een happy place vinden in het bakken. Een goede gedachte die we allemaal wel kunnen gebruiken in deze donkere dagen. Vanaf 12 februari kunnen we allemaal gaan bakken met Nadiya Bakes op de achtergrond.

The Crew

Nee, dit is geen verfilming van de gelijknamige Ubisoft titel. Deze komedie-serie volgt Kevin James als teambaas van een NASCAR-team. Zoals we van Kevin James kunnen verwachten zal de humor lichtelijk cheesy zijn, maar ook dat heeft zijn charme. In de serie wil Kevin James en zijn team hun traditionele visie op het racen behouden ondanks de komst van een nieuwe eigenaar.
De nieuwe eigenaar is niemand minder dan de dochter van de oude eigenaar en zij wil koste wat kost het team moderniseren. Hilariteit volgt wanneer de traditionele en conservatieve zienswijze botst met de progressievere visie van de nieuwe eigenaar. Het eerste seizoen van deze nieuwe serie kunnen we verwachten op 15 februari, waarna we even moeten wachten op de volgende in deze reeks van Netflix Originals in februari.

Pelé

Het hart van menig voetballiefhebber zal harder gaan kloppen bij het zien van deze titel en trailer. Dat is natuurlijk volkomen terecht, want de laatste titel van deze reeks Netflix Originals in februari is niets minder dan een documentaire over Pelé. Het Braziliaanse icoon wordt nog steeds door velen gezien als de beste voetballer aller tijden. Zelfs al zijn er veel critici die zeggen dat hij het grootste gedeelte van zijn carrière in Brazilië heeft gespeeld, wat toch wordt gezien als een minderwaardige competitie, kan niemand ontkennen dat Pelé een icoon van de sport is.
Hij is namelijk de enige voetballer die ooit drie wereldtitels heeft weten te veroveren met zijn land. In de documentaire, die vanaf 23 februari beschikbaar is, zullen we de carrière van Pelé volgen. Tussen de hoogtepunten door zal je achtergrondinformatie krijgen door interviews met het icoon zelf en met oud teamgenoten zoals Jairzinho. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op al deze Netflix Originals in februari!

Populair Nieuws

Laatste Reacties