De beste paarden om het Wilde Westen mee te verkennen in Red Dead Online

  De wereld van Red Dead Online is met recht groot te noemen. Een trouw ros waarop je de lange afstanden kan overbruggen is dan ook essentieel, maar paarden zijn zeker niet goedkoop. Daarom hebben we de beste paarden die je kan kopen voor je op een rijtje gezet.

  Belgian

  Aan het begin van je carrière in Red Dead Online zal je nog geen extreem uitgebreide keuze hebben tussen verschillende paarden. Na de eerste verhaalmissie krijg je bovendien een paard gratis. Toch raden we je aan, mits je de benodigde dollars op zak hebt, om de portemonnee te trekken bij de plaatselijke paardenstal.

  De Belgian is namelijk een prima paard om de eerste periode van Red Dead Online mee te doorlopen. Qua acceleratie en snelheid is het paard betrouwbaar, zeker wanneer je een band opbouwt met het dier. Helaas is alleen de draaicirkel zo groot als een vrachtwagen, maar dat zul je voor lief moeten nemen.

  De Belgian is beschikbaar vanaf Rank 6 en zal je 120 dollar kosten.

  Ardennes

  Tijdens de vele missies en activiteiten in Red Dead Online kom je geregeld terecht in heftige vuurgevechten. Een snel paard is dan wel handig om zo’n situatie te ontvluchten, maar wanneer je voet bij stuk wil staan of een koest moet beschermen heb je juist een moedig paard nodig. De beste in die categorie die je kan vinden is de Ardennes.

  Qua snelheid is het beest misschien niet de allerbeste die je kan vinden, integendeel zelfs, maar het heeft wel zenuwen van staal. Het zal dan ook een extreem gevaarlijke situatie moeten zijn voordat de Ardennes je van zijn of haar rug zal gooien. Het paard is alleen vrij laat vrij te spelen, dus al ben je al iets eerder op zoek naar een stoer dier, dan kan je daarvoor het beste gaan voor de Hungarian Halfbred.

  Vanaf Rank 36 zal je de Ardennes kunnen kopen voor 150 dollar.

  Thoroughbred

  Ben je een speler die frequent zijn kunsten laat zien tijdens de Showdown Races, dan zal je ongetwijfeld een paard willen kopen die gefokt is voor pure snelheid. Een stugge huid of sterke zenuwen zijn niet nodig als je zo snel wil gaan als de wind.

  Als je zo’n paard nodig hebt, dan kan je niet verkeerd gaan met de Thoroughbred. Het paard is niet alleen razendsnel, maar heeft ook een acceleratie waar je U tegen zegt. Wanneer het startschot klinkt is de Thoroughbred al halverwege de racebaan.

  De Thoroughbred is vanaf Rank 30 te koop voor 18 goudstaven.

  Missouri Fox Trotter

  Met een immens prijskaartje van 950 dollar is de Missouri Fox Trotter het duurste paard dat je kan kopen in Red Dead Online. Sterker nog, het is de duurste uitgave die je überhaupt kan maken in de game. Het is een flinke investering, maar dan heb je ook wel één van de beste paarden tot je beschikking.

  Het kan dezelfde snelheid bereiken als de Thoroughbred en met een prima acceleratie en een normale handling heeft het ook geen andere opvallende minpunten. Zo kan je de Missouri Fox Trotter ook goed gebruiken in races, naast je andere dagelijkse activiteiten.

  De Missouri Fox Trotter is voor 950 dollar te koop vanaf Rank 58.

  Arabian

  Heb je geen zin om te wisselen tussen paarden voor verschillende missies? Wil je gewoon één paard in je stal hebben staan die je ultieme allrounder is? Dan ben je wat dat betreft aan het perfecte adres met de Arabian.

  Het raspaard is misschien niet zo snel als de Thoroughbred of de Missouri Fox Trotter, maar komt daar wel dicht in de buurt. Daar tegenover zet het paard wel de beste handling van alle paarden in Red Dead Online. De Arabian zal dan ook aanvoelen als het meest soepele paard dat je kan vinden. Je moet er alleen wel even een flinke voorraad goudstaven voor gaan sparen.

  Voor 42 goudstaven kan je de Arabian kopen vanaf Rank 66.

  Een verzekering afsluiten

  In het echte leven voelen verzekeringen soms een beetje nutteloos aan. Je lijkt namelijk gewoon geld weg te gooien als je er nooit gebruik van maakt. Toch zullen we je wel aanraden om een paardenverzekering af te sluiten in Red Dead Online. Zonder verzekering zal je niet je paard kwijtraken als hij of zij het loodje legt, maar met verzekering wordt het leven wel een stuk makkelijker gemaakt.

  Zo zal je paard automatisch helen wanneer het wordt neergeschoten en hoef je niet aan de gang met een horse reviver of een geldbedrag betalen om het dier te helen bij een stal. De initiële prijs van vijf goudstaven is misschien een beetje veel, maar op de lange termijn is het ongetwijfeld de moeite waard.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.