Battlefield 6 heeft releasedatum voor het einde van 2021

  Andrew Wilson wist gisteren tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van EA te vertellen dat Battlefield 6 een releasedatum voor het einde van 2021 krijgt. In de lente zouden we volgens hem meer informatie over de game moeten krijgen.

  Het is natuurlijk altijd spannend om iets over een nieuwe Battlefield te horen. De populaire First Person Shooter staat bekend om zijn grote slagvelden en uitgebreide oorlogsvoering met voertuigen. Battlefield 6 wordt volgens EA CEO Andrew Wilson groter dan ooit tevoren. De geruchten dat we eindelijk dus met 64 spelers tegen 64 andere spelers kunnen spelen lijkt daarmee toch meer voet aan de grond te krijgen.

  Ook wist Andrew Wilson te vermelden dat de releasedate van Battlefield 6 rond de feestdagen van dit jaar zal zijn. Het voegt een grote titel toe aan de line-up van next-gen consoles en een toch al indrukwekkend gamejaar. Wanneer de releasedatum precies is, is dus helaas nog niet bekend, maar dat gaan we hopelijk horen in de lente wanneer we meer informatie over de game krijgen.

  DICE is hard aan het werk

  Tijdens EA Play vorig jaar kregen we al een kleine teaser van waar DICE mee bezig is. Veel was er toen nog niet te zien, maar het lijkt erop dat DICE sinds de zomer toch flink wat stappen heeft gezet. In de lente horen we hopelijk een concrete releasedatum voor dit jaar van Battlefield 6. Voor fans van shootergames lijkt 2021 in ieder geval een heel goed jaar te worden, zelfs zonder Battlefield 6.

  Battlefield 6

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.