Red Dead Online deelt dikke bonussen uit in Battle Royale modus

  Het Battle Royale genre wordt steeds populairder en ook Red Dead Online heeft haar eigen versie in de vorm van Gun Rush. Je vaardigheden in die modus kan je deze week goed gebruiken, want Rockstar deelt namelijk dikke bonussen uit in de Hardcore versie.

  Voor wie op zoek is naar een echte uitdaging in de PvP-modi van Red Dead Online, kan terecht bij de Harcore Featured Series. Elke week wordt er een andere modus in de spotlight gezet, waarbij spelers geen Ability Cards kunnen gebruiken of consumables. Je bent dus compleet overgeleverd aan je eigen vaardigheden.

  De modus die echte rauwdouwers deze week kunnen spelen is Gun Rush en Team Gun Rush, de Red Dead Online versie van het Battle Royale genre. Als je als overwinnaar uit de steeds kleiner wordende arena komt, dan kan je een hoed tot Rank 15 kopen met 50 procent korting. Dat niet alleen, want ongeacht de uitslag krijg je ook nog eens twee keer zoveel ervaringspunten en dollars.

  Meer bonussen voor Outlaw Pass-houders

  Niet alleen liefhebbers van PvP kunnen deze week profiteren van mooie voordelen, Rockstar heeft ook iets in petto voor PvE-spelers. Je doet er namelijk goed aan om Telegram Missions te spelen. Voor iedere missie die je succesvol ten einde brengt krijg je twee keer zoveel dollars en bij de eerste krijg je bovendien een gratis Treasure Map.

  Voor houders van Outlaw Pass Nr. 5 is het ook een goed idee om het digitale Wilde Westen te bezoeken deze dagen. Dan krijg je namelijk een gratis Role Outfit, Accessory of Emote, naast vijf Travel Vouchers en 2000 XP.

  Alle spelers krijgen daarnaast 3000 Club XP en twee Miracle Tonics als ze voor 26 april inloggen. Een mooi moment dus om weer in je stoffige cowboylaarzen te stappen!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.