De Telegram Missions in Red Dead Online uitgelegd

Article
woensdag, 17 februari 2021 om 17:00
red dead online telegram missions headerf1613564714
Red Dead Online is ontworpen als de multiplayer variant van Red Dead Redemption 2. Nu er alleen een standalone variant is gekomen, heeft Rockstar opvallende nieuwe content geïntroduceerd: de Telegram Missions. Wij leggen uit hoe deze singleplayer missies precies werken!

Wat zijn Telegram Missions precies?

Rockstar heeft iedereen verrast met de update voor Red Dead Online deze week. In plaats van de gebruikelijke bonussen voor een speciale variant in de Showdown Series, is de ontwikkelaar gekomen met een gloednieuwe modus: de Telegram Missions.
Deze nieuwe missies zijn bovendien zeer opvallend voor de multiplayer game. In tegenstelling tot alle andere content in Red Dead Online zijn de Telegram Missions namelijk alleen solo te spelen. Er is geen enkele mogelijkheid om een vriend of vriendin mee te nemen en je bij de missies te helpen.
Je kan de missies beginnen door naar een mailbox te gaan in een postkantoor of je persoonlijke mailbox in je kamp. Daar zal je een optie zullen zien voor A New Source of Employment. Via telegrammen zal je eropuit gestuurd worden door een mysterieuze opdrachtgever genaamd ‘J’, die je natuurlijk rijkelijk zal belonen voor je werkzaamheden.
red dead online telegram mission koetsf1613554346

De verschillende soorten missies

In tegenstelling tot andere missies en content in Red Dead Online is de opzet van de Telegram Missions iets anders dan gebruikelijk. In plaats van een willekeurige modus of een vaste volgorde, kan je zelf bepalen welke van de missies je aanneemt. Momenteel bestaat het aanbod uit drie verschillende opdrachten, te weten A One Horse Deal, Rich Pickings en Outrider.
In A One Horse Deal staat de familie Braithwaite op het punt om een peperduur, wit Arabisch racepaard te kopen. Van ‘J’ krijg je de opdracht om de overdracht te verstoren, het paard te stelen en te temmen en vervolgens af te leveren bij je contactpersoon. Dat is alleen minder makkelijk gedaan dan gezegd, want er zullen ook de nodige henchman op je af worden gestuurd om het paard terug te krijgen.
Voor Rich Pickings mag je naar Saint Denis toe. De burgemeester van de stad is langzaam erg rijk aan het worden, omdat hij alle juwelen en diamanten confisceert die de Verenigde Staten in worden gesmokkeld via de rivier. In plaats van ze over te leveren aan de staat, steekt de burgemeester de waardevolle spullen in eigen zak. Jij mag dus proberen in te breken in zijn enorme manor om de diamanten en juwelen in handen te krijgen. En daarna moet je natuurlijk nog heelhuids weten te ontsnappen.
Tot slot mag je in Outrider een koets bewaken, die op weg is vanuit Brittlebrush Trawl. Of je bovenop de koets gaat zitten of ernaast rijdt met je paard is aan jezelf, zolang de koets maar op de plaats van bestemming aankomt. En als de chauffeur wordt uitgeschakeld moet je dus zelf de teugels in handen nemen. Stel alleen geen vragen over de inhoud van de koets...
red dead online 2 16 2021 ponchof1613565124

Een grotere uitdaging

Omdat de Telegram Missions een pure solo ervaring zijn, zal het voor veel spelers al een nodige uitdaging bieden. Ben je alleen op zoek naar moeilijkere content of wil je na het uitspelen van de missies jezelf testen, dan hoef je je geen zorgen te maken.
Alle Telegram Missions hebben namelijk drie verschillende moeilijkheidsgraden. Wanneer je een missie hebt gedaan, zal de opdracht de volgende keer moeilijker zijn en de keer daarna nog een stuk moeilijker. Uiteraard zal niet alleen de moeilijkheidsgraad schalen, maar ook de beloningen die je krijgt. Wil je dus je bankrekening in Red Dead Online spekken, schroom dan niet om veelvuldig de Telegram Missions te spelen!
red dead online 2 16 2021 naturalistf1613565186

De toekomst van Telegram Missions

Zoals gezegd zijn er op het moment van schrijven drie Telegram Missions die je kan spelen in Red Dead Online. Dat is een mooi begin, maar na verloop van tijd wil je natuurlijk wel meer missies hebben die je kan spelen dan de huidige opties. En dat is dan ook precies wat Rockstar van plan is.
In de aankondiging van de Telegram Missions heeft de ontwikkelaar namelijk al meteen laten weten dat spelers ‘een oogje open moeten houden voor nieuwe missies in de toekomst’. Wanneer ze precies gelanceerd worden weten we nog niet, maar het is dus een zekerheidje dat er nog meer Telegram Missions aan zitten te komen!
Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.