PS5 voorraad gespot bij MediaMarkt

News
maandag, 31 oktober 2022 om 13:00
playstation 5 thumbf1624433855
Probeer je een PlayStation 5 te vinden? Zelfs twee jaar na lancering is het nog steeds lastig om de console te kopen. Maar het zou goed kunnen dat je nu weer kunt slagen bij MediaMarkt.
De PS5 is nog altijd niet overal zomaar op voorraad. Wanneer de console er wel is, is hij ook vaak snel weer weg. Mocht je er nog steeds niet in geslaagd zijn om de console te bemachtigen meer er wel snel één willen hebben (voor bijvoorbeeld God of War Ragnarok), dan heeft het zin om even langs te gaan bij MediaMarkt.
In verschillende filialen zijn namelijk gedurende het weekend PlayStation 5 consoles gezien. Het precieze aantal lijkt te variëren per filiaal. Ze zijn gesignaleerd in Utrecht, Alkmaar, Zwolle en Maastricht. Mogelijk zijn ze ook in andere filialen aanwezig. Helaas leert het verleden dat MediaMarkt daar over de telefoon niet altijd iets over wil zeggen, dus langsgaan is de beste manier om te zien of jouw filiaal ook een console heeft staan.
Het gaat, zoals vaker, om een bundel. Daarin zijn Call of Duty Vanguard, Uncharted: Legacy of Thieves Collection en Horizon Forbidden West te vinden, samen met een accessoire-set. De prijs komt uit op ongeveer 760 euro.

Meer PS5 voorraad voor de feestdagen

Het lijkt waarschijnlijk dat we in de komende periode weer wat vaker PS5 voorraad gaan zien. Sony heeft eerder aangegeven dat er rond de feestdagen weer meer voorraad moet zijn. Ook verwacht het bedrijf volgend jaar veel consoles te verkopen, iets dat mogelijk te maken heeft met een nieuw model dat volgens geruchten op de markt komt.