MediaMarkt brengt korting op tv’s tijdens WK Deals

News
woensdag, 02 november 2022 om 14:00
Het duurt nog maar een paar weken voor het WK begint. Voetbal heeft als sport veel baat bij een groot beeld, dus wie wil zien hoe Oranje het doet overweegt misschien een nieuwe tv. Deze week kun je bij MediaMarkt een stuk goedkoper uit zijn.
Vaak is Black Friday rond deze tijd van het jaar hét moment om op jacht te gaan naar iets als een nieuwe tv. Dit jaar zal dat ook ongetwijfeld het geval zijn, maar voetbalfans kunnen eigenlijk niet wachten tot Black Friday. Gelukkig heeft MediaMarkt nu al de nodige deals.

Tv’s en meer goedkoop tijdens WK Deals

Korting op tv’s is de hoofdattractie tijdens deze WK Deals, maar ook op andere vlakken kun je korting krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook mooie deals op geluid. Ook in de hoek van computers kun je het nodige scoren. We hebben wat mooie deals op een rijtje gezet.
Overigens zijn er nog meer deals te vinden op de site van MediaMarkt. Er zijn ook kortingen in heel andere categorieën, dus het kan lonen om eens een kijkje te nemen. De deals zijn geldig tot en met zondag 6 november.
Als je niet van plan bent om voetbal te kijken is het misschien een idee om wat leuks in huis te halen voor de avonden waarop er bijna niets anders dan het WK op tv is. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een leuke game. Game Mania heeft inruilacties lopen voor onder andere God of War Ragnarok en Pokémon Scarlet & Violet.

Populair Nieuws