De beste films op SkyShowtime om van te genieten

Article
maandag, 31 oktober 2022 om 13:30
large wheel 16x9f1641571389
SkyShowtime is officieel gelanceerd in Nederland. De nieuwe streamingdienst die tal van bekende televisiezenders en filmhuizen bundelt staat klaar met een rits aan films en series. De beste films op SkyShowtime zetten we voor jou op een rijtje.
SkyShowtime staat vol met films, waarbij je kunt kiezen tussen tal van genres. Door het bomen zie je wellicht het bos niet meer en dus helpen we je alvast een handje. Wil je een fijne avond op de bank genieten van een film? Met deze films op SkyShowtime doe je dat zeker!

Mission Impossible Fallout

Wie op zoek is naar één van de beste actiefilms van de afgelopen tien jaar is bij SkyShowtime aan het juiste adres. Mission Impossible Fallout staat daar namelijk voor je klaar, de zesde film in deze inmiddels 26 jaar oude filmreeks. Ook dit keer wordt een spektakelstuk afgeleverd dankzij de fantastische actie die op fenomenale wijze gefilmd is. Al helemaal wanneer je je bedenkt dat Tom Cruise zijn eigen stunts doet.
the godfatherf1666885370

The Godfather

Een lijstje met beste films, daar mag The Godfather natuurlijk niet op ontbreken als die op de desbetreffende streamingdienst staat. En dat is met SkyShowtime het geval. De film van regisseur Francis Coppola wordt door velen gezien als een meesterwerk en kan zich anno 2022 nog steeds meten met moderne films - ondanks dat The Godfather al in 1972 uit is gekomen.
In The Godfather volgen we de Corleone maffiafamilie in het New York vlak na de Tweede Wereldoorlog. Don Vito Corleone (Marlon Brando) is het gerespecteerde hoofd van de familie, maar de tijden veranderen. Al snel moet jongste zoon Michael (Al Pacino) zich bewijzen, wanneer de Corleones in een bloederige maffia-oorlog terecht komen.
Als je wil weten hoe The Godfather tot stand is gekomen, dan kan je ook The Offer kijken op SkyShowtime.
gladiatorf1666885127

Gladiator

Russell Crowe kent een roemrijke carrière in Hollywood en Gladiator is één van de films die misschien waarin de Amerikaans zijn grootste glansrol pakte. Het verhaal van de verraden gladiator die zich een weg uit de arena moet zien te vechten of wraak te nemen is nog altijd fantastisch, net als het acteerwerk van Crowe en Joaquin Phoenix die de zoon van keizer Marcus Aurelius speelt.
Oorspronkelijk werd de film al redelijk goed ontvangen, maar de film wordt inmiddels als revolutionair gezien voor het genre van historische films. Dat heeft naast het acteerwerk ook te maken met de fantastische muziek en visuele effecten die anno 2022 nog steeds enorm goed ogen.
jawsf1666885209

Jaws

Ook Jaws hoort in het rijtje thuis met beste films die SkyShowtime te bieden heeft. Deze klassieker van Steven Spielberg heeft 47 jaar na zijn oorspronkelijke release nog steeds haar glans niet verloren. Deze thriller weet mensen nog steeds angst aan te jagen om in de zee te gaan zwemmen en dat allemaal vanwege een monsterlijk grote haai.
Het heeft alles te maken met het fantastische filmwerk van Spielberg. Dat is anno 2022 nog steeds wonderlijk om te aanschouwen, net als de dynamiek tussen een oude zeeman en een politiechef die simpelweg een moordlustige haai wil stoppen. Wie Jaws nog nooit gezien heeft, doet zichzelf dan ook een enorm plezier om dat te doen via de nieuwe streamingdienst.
back to the futuref1666884951

Back to the Future

Klassiekers heb je in vele vormen en Back to the Future is daar zeker één van. Het verhaal van Marty McFly is iconisch, maar mocht je niet bekend zijn met de film zullen we de spoilers achterwege laten. Het enige wat je moet weten is dat Marty zichzelf per ongeluk terug in de tijd stuurt en daarmee een grote fout heeft begaan.
Regisseur Robert Zemeckis wist een klassieker af te leveren met de film (die later nog twee vervolgen kreeg) dankzij onder andere door hoe de film in elkaar steekt. De film verveelt geen moment dankzij ijzersterke muziek en een moordend tempo. Tel daarbij een goede lading humor op die vandaag de dag nog steeds grappig is en je hebt een film die je simpelweg niet mag missen.

Get Out

Gezien het Halloween is, kunnen we niet anders dan een bonusfilm aan dit lijstje toevoegen in de vorm van een toepasselijke horrorfilm. Get Out levert dit met minimale groteske praktijken en richt vooral psychologische schade aan dankzij een slim verhaal van Jordan Peele. Dat verhaal wordt verder ondersteund door knap acteerwerk van Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener en Lakeith Stanfield.
De film gaat over Chris die een weekendje met zijn vriendin mee gaat naar haar ouders. Al snel lijkt er iets niet helemaal juist te zijn en dus besluit de jonge fotograaf op onderzoek uit te gaan. Dat had hij helaas alleen beter niet kunnen doen…
Heb jij al SkyShowtime? Laat het ons weten in de reacties hieronder!