Productie Black Panther 2 van start gegaan in Atlanta

News
woensdag, 30 juni 2021 om 12:00
black pantherf1625042263
De productie Black Panther 2 genaamd Wakanda Forever, de sequel van het eerste deel die in 2018 uitkwam en een Oscar-winnende Marvel film was, is officieel van start gegaan in Pinewood Studios in Atlanta, waar de cast en crew het nu zonder Chadwick Boseman moet doen.
Marvel Studios baas Kevin Feige heeft recentelijk tegen Variety aangegeven dat de productie van Black Panther: Wakanda Forever dinsdag van start is gegaan in Atlanta. Regisseur Ryan Coogler keert terug voor Black Panther 2, die het eerste deel ook heeft geregisseerd. Ook heeft Kevin Feige aangegeven dat iedereen van de originele cast terugkeert, zonder Chadwick Boseman, gezien hij in 2020 is overleden aan de gevolgen van kanker.
Als we de originele cast mogen verwachten in Black Panther 2, kunnen we mensen zoals Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke en Lupita Nyong’o hoogstwaarschijnlijk terugverwachten in Wakanda Forever. Hoe de film eruit komt te zien is niet bekend.

Release Black Panther 2

Alhoewel de productie van Black Panther zojuist van start is gegaan, staat er wel al een releasedatum vast voor Wakanda Forever. Zo staat de film gepland 8 juli 2022 uit te komen. Dit is één van de vele Marvel films die gepland staat in de aankomende jaren uit te komen in zowel de bioscoop als op Disney+.
Ook kunnen we een gloednieuwe Wakanda Disney+ serie verwachten, waar Danai Gurira ook in gaat verschijnen. Waar het over gaat is niet bekendgemaakt. Ook staat er nog geen releasedatum vast. De nieuwe serie maakt deel uit van een meerderjarige deal dat Ryan Coogler met zijn bedrijf Proximity Media heeft gesloten met The Walt Disney Company in februari.

Populair Nieuws