‘The Elder Scrolls 6 zit nog steeds in ontwerpfase’

News
woensdag, 30 juni 2021 om 11:30
the elder scrolls skyrimf1625039084
In een nieuw interview praat producent bij Bethesda Todd Howard over het nieuwste deel uit de The Elder Scrolls-serie, waar hij slecht nieuws heeft voor fans die op het nieuwste deel zitten te wachten. Zo geeft hij aan dat The Elder Scrolls 6 nog steeds in een ontwerpfase zit.
In een recent interview met The Telegraph heeft Todd Howard aangegeven dat het verstandig is om te denken dat The Elder Scrolls 6 een game is die nog in een ontwerpfase zit, waar ze op dit moment de tech checken en kijken of dit de dingen doet die Bethesda wil bereiken in de game. Met deze tech bedoeld Howard Creation Engine 2, die zowel in deze game als Starfield gebruikt wordt. Dit is het andere grote project van Bethesda die tijdens de E3 2021 getoond werd.
Alhoewel de gloednieuwe game er uiteindelijk aankomt en er druk aan gewerkt wordt, geeft Todd Howard aan dat Bethesda nu voornamelijk gefocust is op de ontwikkeling van Starfield, die een stuk eerder uitkomt dan het zesde deel van The Elder Scrolls. Starfield komt namelijk op 11 november 2022 uit.

Slechts één teaser getoond van The Elder Scrolls 6

Tijdens de E3 2018 liet Bethesda de officiële eerste teaser zien van The Elder Scrolls 6, waar we de gelijknamige titel konden zien en een kijkje konden nemen van het landschap. Dit dient als het vervolg op Skyrim uit 2011. Verder hebben we nog niks kunnen zien van deze game. Ook is er nog geen releasedatum bekend voor het zesde deel.
De The Elder Scrolls-reeks is een serie van role-playing games, waaraan Bethesda Game Studios de afgelopen 15 jaar flink aan het gesleuteld. De games focussen zich op gedetailleerde gameplay waar je rond kan dwalen in Tamriel, waar een hoog gehalte aan fantasie gebruikt wordt, je magie kan gebruiken, je grote vijanden moet bevechten en grote gebieden kan ontdekken die bezet zijn door zowel mensen als andere fantasie-rassen.

Populair Nieuws