Officiële Battlefield 2042 partners bekendgemaakt door EA

News
woensdag, 30 juni 2021 om 12:30
battlefield 2042 battlefield 6 4f1649153012
De officiële Battlefield 2042 partners zijn getoond door EA en DICE. Onder andere Xbox en Nvidia zullen een verbeterde ervaring bieden voor spelers van de nieuwe shooter van DICE.
Bij games horen tegenwoordig een gigantische collectie aan partners en ook voor Battlefield 2042 is er geen uitzondering. Tussen de officiële Battlefield 2042 partners die door EA en DICE bekendgemaakt zijn vinden we Xbox, Nvidia, Logitech, Polaris en WD_Black. De deal met Xbox ligt eigenlijk een beetje voordehand, EA en DICE streven ernaar om de Xbox Series X en S de officiële console voor Battlefield 2042 te maken, misschien dat het gerucht dat de game op dag één naar de Xbox Game Pass komt toch nog ergens wat waarheid bevat.
Nvidia is één van de meest logische officiële Battlefield 2042 partners en zal Nvidia DLSS en Nvidia Reflex beschikbaar stellen voor de game. Opvallen is dat er niet expliciet gesproken wordt over ondersteuning voor Ray Tracing, maar misschien dat EA en Nvidia dat scharen onder next-gen gamingtechnologieën. Logitech als partner is ook een logische keuze van EA en DICE, de accessoires van Logitech zijn immers heel erg populair onder zowel PC- als console-gamers.

Opvallende Battlefield 2042 partners

WD_Black is ook een logische partner, omdat de SSD-schijven al een samenwerking zijn tussen EA en Western Digital. Toch is een opvallende naam te vinden tussen de officiële Battlefield 2042 partners en dat is Polaris. De fabrikant van elektrische voertuigen zal in Battlefield 2042 authentieke voertuigen aanleveren waarmee je door het slagveld kan scheuren. Nou zijn partners leuk, maar eigenlijk meer zien van de game, op 22 juli, bij EA Play, krijgen we in ieder geval de mysterieuze modus van DICE LA te zien die alleen wordt omschreven als een liefdesbrief aan de fans.

Populair Nieuws