Peaky Blinders seizoen 6 release opnieuw vertraagd

News
vrijdag, 30 april 2021 om 12:30
Het overlijden van Helen McCrory heeft een grote impact op Peaky Blinders gehad, voornamelijk doordat zij een grote rol hierin speelde. Nu komt hier nog een schepje bovenop. De Peaky Blinders seizoen 6 release is opnieuw vertraagd door het stilleggen van de opnames. Hoezo zijn de opnames nu stilgelegd?
Peaky Blinders is een historische dramaserie dat gaat over de Peaky Blinders, een criminele groep en hun activiteiten kort na de Eerste Wereldoorlog. De serie volgt de grote groep criminelen en hun grote baas: Tommy Shelby. De cast van de serie bestaat onder andere uit Cillian Murphy, Paul Anderson, Sophie Rundle en de onlangs overleden Helen McCrory.

Peaky Blinders seizoen 6 release vertraagd

De serie kent op dit moment vijf seizoenen en boekt enorme successen. Nu wachten we al lang voor het zesde seizoen. In januari dit jaar waren de opnames weer gestart, na een stop in maart 2020 door de pandemie. Nu is er opnieuw slecht nieuws voor de serie. Zo zijn de opnames opnieuw stilgelegd door iemand van de Peaky Blinders crew.
Zo heeft een woordvoerder van de serie in een interview met de Daily Mail gezegd dat de Peaky Blinder opnames stilgelegd zijn doordat een medewerker van de serie er op werd betrapt een valse Coronatest te hebben afgelegd. Hierdoor werd hij genoodzaakt in zelfisolatie te gaan en contact te nemen met de mensen wie hij tegen is gekomen. Hierdoor werden de opnames voor een korte tijd stilgelegd.
Nu blijkt dat de medewerker negatief is getest, waardoor de kans groot is dat de Peaky Blinders opnames snel weer zullen starten. Het is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen van start gaat.