A Quiet Place 2 release is eerder dan verwacht

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 11:00
a quiet place review blu ray een stille maar geen stomme film 139314f1624030335
Met de ijzingwekkende eerste film, konden fans niet wachten voor het tweede deel. A Quiet Place 2 stond klaar om maart 2020 gereleased te worden. Nu zijn we een jaar later en is het nog steeds niet uitgekomen. Wanneer kunnen we de A Quiet Place 2 release verwachten?

Het verhaal

De door John Krasinski geregisseerde film kwam voor het eerst uit in 2018 en gaat over de familie Abbott, die zo stil mogelijk rond moeten trekken door de Verenigde Staten om niet aangevallen te worden door vreemde wezens, die elk persoon doodt die ook maar het kleinste geluid maakt.
Doordat het eerste deel van A Quiet Place veel complicaties met zich meebracht, zoals een zwangere moeder, maakte het deze film zenuwslopend en spannend. De film deed het goed in de Box Office en het is dan ook niet gek dat er een tweede deel van de film aan zit te komen.
A Quiet Place 2 gaat verder met moeder Evelyn en haar zoon, dochter en baby, wanneer ze op pad gaan om een nieuw en veilig onderkomen te vinden voor hunzelf. Maar doordat ze een baby met zich meebrengen, wordt dit nog een moeilijke taak.
Het tweede deel brengt Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy met zich mee.

A Quiet Place 2 release

A Quiet Place 2 stond gepland om op 20 maart 2020 uit te komen in de bioscopen. Maar dit was ook de maand waarin Corona begon op te bloeien tot de catastrophe waarin we ons nu bevinden.
A Quiet Place 2 werd sindsdien verschoven naar 4 september 2020, maar Corona was toen nog lang niet verdwenen en werd verplaatst naar april 2021. Daarna werd het weer verplaatst naar 17 september 2021. Uiteindelijk krijgt de film toch een eerdere datum dan de nazomer. Nu komt A Quiet Place 2 uit op 28 mei.
Er waren geruchten dat de film uit ging komen op streamingdienst ViacomCBS. Of de film daadwerkelijk gereleased wordt in de bioscopen is dus nog onduidelijk.