BBC-serie Peaky Blinders stopt na seizoen 6

News
dinsdag, 19 januari 2021 om 8:30
peaky blinders 1f1627300393
Peaky Blinders zal nog één seizoen krijgen met het aankomende zesde seizoen. Daarna is het over en uit met de BBC-serie rondom de gangsters. Dat maakte bedenker Steven Knight bekend in een gesprek met Variety.
Steven Knight gaf aan Variety een statement vrij waarin hij meldt dat de serie na het komende seizoen 6 zal stoppen. De serie zal in seizoen 6 met een knal eindigen volgens Knight. Hij meldt wel dat het mogelijk is dat Peaky Blinders in een ander vorm terugkeert.

Onduidelijk hoe Peaky Blinders na seizoen 6 door gaat

Hoewel de serie dus een einde zal kennen na seizoen 6, zal het niet een definitief afscheid zijn van de gangsters. In welke vorm ze terugkomen is alleen niet bekend. Dat kan van alles zijn, van een spin off tot een film of zelfs een game. Ook uitvoerend producent Caryn Mandabach, uitvoerend producent van Peaky Blinders, meldt daar niets over.
Op dit moment zijn alle vijf de seizoenen van Peaky Blinders op Netflix te zien. Wanneer het zesde seizoen komt is nog niet bekend. Het is in ieder geval een aanrader om de vijf seizoenen die er al zijn te gaan bekijken op de streamingdienst.

Populair Nieuws