Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland is van start gegaan!

News
vrijdag, 30 april 2021 om 12:00
handmaids talef1632132100
Na lang wachten is het er eindelijk. The Handmaid’s Tale seizoen 4 is officieel gestart op Videoland. Wat kunnen we verwachten van het vierde seizoen?
De afgelopen drie seizoenen staan volledig klaar om afgespeeld te worden op Videoland. Deze dystopische serie gaat over June, die als één van de weinige vrouwen in de VS vruchtbaar is. Nadat Gilead de macht heeft overgenomen in dit land en het nu een zeer religieuze samenleving is, wordt June ontvoerd en gebruikt voor het baren van baby’s. Zelf heeft zij, voordat Gilead de macht overnam, ook een kind. Zij zal er alles aan doen om uit het strenge regime te ontsnappen en haar eigen kind te redden van de gevaarlijke mensen.

Handmaid's Tale seizoen 4 op Videoland

Afgelopen maand hebben we de eerste officiële trailer kunnen zien van The Handmaid’s Tale seizoen 4. Hierin kunnen we opmaken dat June heeft weten te ontsnappen van Gilead en bereid is dit regime te bevechten, koste wat het kost.
Bekijk de trailer van de Handmaid’s Tale seizoen 4 hieronder:
In de VS konden ze het vierde seizoen iets eerder streamen dan in Nederland. Maar nu zijn wij eindelijk aan de beurt. Zo kan je nu de eerste twee afleveringen van seizoen 4 op Videoland bekijken. Dit seizoen bevat hoogstwaarschijnlijk tien afleveringen, waarvan er nu elke week één online komt op Videoland.
Ben jij van plan vandaag te starten met The Handmaid’s Tale seizoen 4? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws