Goat Simulator 3 krijgt een "nieuwe" trailer

News
donderdag, 09 juni 2022 om 21:15
goat simulator 3f1654801550
Goat Simulator steek even flink de draak met de bekende zombie game Dead Island. Goat Simulator laat namelijk een trailer zien die verdacht veel lijkt op die van Dead Island 2 die we al gezien hebben in 2014.
De bekende simulatietitel over geiten, Goat Simulator krijgt een vervolg. Zo werd duidelijk een nieuwe trailer op Summer Game Fest 2022. Deze trailer kwam totaal onverwacht en gaf ons even een rick-roll gevoel, omdat de trailer eigenlijk een complete make-over was van de Dead Island 2 trailer uit 2014.
Goat simulator 3 is de titel van het nieuwe deel en de game wordt ontwikkeld door Coffee Stain Studios die je kan kennen van Valheim en Satisfactory.
De trailer was niet de enige grap die de ontwikkelaars uithaalden want de game gaat namelijk Goat Simulator 3 heten. Dat klinkt niet zo gek totdat je beseft dat er geen Goat simulator 2 is. Een stevige portie humor is dus wel te verwachten in de gloednieuwe game. De game lijkt zo ver een PC exclusive te zijn op de Epic Games Store.

Helaas nog geen Gameplay

Helaas is er nog geen gameplay getoond van de game, maar gelukkig waren er tal van andere titels om dat gat op te vullen. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game bekend gemaakt me een prachtige trailer die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond en zagen we Een prachtig level uit de nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2 die binnekort uit gaat komen.
Summer Game Fest gaf nog verder een blik op een titel die al meer dan tien jaar in ontwikkeling is, namelijk Routine. Ook werd een gloednieuwe game genaamd Fort Solis getoond. In die game spelen Troy Baker (The Last of Us) en Roger Clark (Red Dead Redemption 2) een rol. Roger Clark was tevens erg enthousiast over de nieuwe game!