Nieuwste poster Jurassic World: Dominion verwijst naar allereerste beelden

  De eerste poster voor de zesde Jurassic Park-film Dominion is officieel uitgekomen, die nu voor iedereen te zien is. Op deze poster kunnen we ook gelijk zien dat de eerste preview van Jurassic World: Dominion tijdens IMAX-vertoningen van F9 wordt getoond.

  Universal Pictures

  Jurassic World: Dominion, de nieuwe film van regisseur Colin Trevorrow, staat gepland uit te komen over net iets minder dan een jaar, op 9 juni 2022. Deze stond origineel gepland voor de zomer van 2021. Hoewel we hier dus een lange tijd voor moeten wachten, is de eerste poster door het officiële Twitter-account van Jurassic World getoond. Op deze poster zien we een mug op de huid van een dino zitten, waar boven staat ‘’IT ALL STARTED HERE’’, wat verwijst naar de oorsprong van het Jurassic-programma.

  Onderaan de poster staat dat je een speciale preview van Jurassic World: Dominion kan zien tijdens IMAX-vertoningen van Fast & Furious 9, die hoogstwaarschijnlijk alleen in de Verenigde Staten getoond worden. Hieruit kunnen we opmaken dat we snel een eerste trailer kunnen verwachten, die hoogstwaarschijnlijk ook later voor iedereen online te zien is na de IMAX-vertoningen van Fast & Furious 9.

  Bekijk de eerste poster van Jurassic World: Dominion hieronder:

  Jurassic World: Dominion heeft eerste beeld vrijgegeven

  Net zoals in de vierde en vijfde Jurassic Park-films, keren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard ook terug voor Dominion. Hiernaast wordt de cast versterkt met ondere andere Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum.

  Naast dat de eerste poster is vrijgegeven van de nieuwste Jurassic film, is er ook een nieuw beeld vrijgegeven van de film. In de beschrijving staat ‘’65 Million Years in the making’’, waarin we een beeld te zien krijgen van een dino, die vooruit staart naar een veel grotere dinosaurus naast zich.

  Bekijk het eerste beeld hieronder:

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.