Binnenkort krijgt Overwatch eindelijk cross-play

  Overwatch krijgt binnenkort cross-play op PC en consoles. Hierdoor kan je voortaan met al je vrienden samen spelen en is er mogelijk een kans dat Overwatch 2 dan tóch cross-play gaat krijgen op release.

  Blizzard heeft aangekondigd dat spelers op PC, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch (hierbij gelden ook de next-gen systemen) met elkaar en tegen elkaar kunnen gaan spelen in de populaire hero-shooter Overwatch. Wanneer spelers van elk platform samen kunnen gaan spelen is niet duidelijk, er is namelijk nog geen precieze releasedatum gegeven. Het zou in ieder geval ‘binnenkort’ moeten verschijnen.

  Voor cross-play is wel het één en ander vereist om gebruik te maken van de functie. In het begin komt het ten eerste als een bèta-versie uit en moeten spelers een Battle.net account hebben om cross-play te gebruiken. Als consolespelers dus met PC-spelers mee willen doen, moeten ook zij een Battle.net account aanmaken en deze koppelen aan hun account op het platform waarop ze spelen.

  Overwatch en Battle.net krijgen een update

  Overwatch krijgt dus een update voor cross-play in de game, maar ook Battle.net wordt op de schop gegooid door Blizzard. Voorheen was het namelijk zo dat je enkel vrienden kon toevoegen uit dezelfde regio als waar jij op speelde, maar binnenkort wordt dat anders. Na de update is het namelijk mogelijk om wereldwijd een vriendenlijst te hebben.

  Hierdoor hoeven spelers niet meer van regio te wisselen om de juiste vriendenlijst voor zich te hebben, maar is het allemaal in een oogopslag te zien.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.