Jurassic World Dominion sluit aan op Netflix-serie

  Jurassic World staat anno 2021 weer helemaal in de aandacht. De filmreeks van Steven Spielberg begon al in de vorige eeuw met de Jurassic Park films en kreeg in 2015 een vervolg met Jurassic World. In 2018 verscheen alweer het tweede deel en op dit moment kunnen we op Netflix genieten van de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous. Maar daar blijft het niet bij, want in 2022 krijgen we de film Jurassic World 3: Dominion. Het is nog even wachten, maar er zijn wel nieuwe details over de film bekend.

  Universal Pictures

  Wanneer kunnen we de film verwachten?

  De film Jurassic World 3: Dominion verschijnt op 22 juni 2022 en in de film zien we weer Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill en Jeff Goldblum. Nog bijna anderhalf jaar wachten dus, maar sinds deze week is er wel een hoop bekend over de derde Jurassic World film.

  Deze derde film sluit aan op de vorige twee Jurassic World films en zal voorlopig ook de laatste film worden in de reeks. Dat wil overigens niet zeggen dat we nooit meer een Jurassic film/ serie te zien krijgen, maar het sluit deze verhaallijn voorlopig af.

  Sluit het op elkaar aan?

  Daarnaast loopt zoals gezegd op dit moment op Netflix de serie Jurassic World: Camp Cretaceous. In de zomer van 2020 verscheen het eerste seizoen en vanaf 22 januari kunnen we kijken naar het tweede seizoen. De serie heeft een eigen verhaal, maar de nieuwe seizoenen sluiten stiekem toch aan bij de films. Colin Trevorrow, de regisseur van de Jurassic World films zijn tegen EW hier het volgende over:

  “Het tweede seizoen – en mogelijk ook nieuwe seizoenen – van Camp Cretaceous sluiten aan op het grotere verhaal en maakt dingen duidelijk. Zelfs Jurassic World: Dominion zal aansluiten op een ontdekking uit de serie”.
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.