PS5 update biedt oplossing voor batterijbug in DualSense

  Er is een nieuwe systeemupdate uitgebracht voor de PS5. Voordat de update er was hadden veel spelers last van een batterijbug in hun DualSense-controller, maar dat lijkt nu eindelijk opgelost te zijn. Spelers hadden namelijk last van een verkeerde melding dat de batterij opgeladen zou moeten worden, terwijl dat juist net gedaan was.

  Er worden niet heel veel details gegeven over de nieuwe update. Sony laat weten in de officiële post over de update dat 'de prestaties van het systeem zijn verbeterd'. Wat alleen wel opvalt is dat voor deze update je de controller aan het systeem moet hangen wat dus betekent dat er ook iets in de firmware van de controller is veranderd.

  Volgens verschillende Reddit gebruikers heeft Sony de fout in de controller firmware opgelost. Sommige spelers hadden namelijk last van een vervelende fout dat het batterij icoontje continu aan het knipperen is in beeld, ook al was de DualSense net opgeladen. Dit probleem zou nu verholpen moeten zijn en geen hindernis meer moeten vormen voor spelers.

  Andere kleuren DualSense-controllers

  Eindelijk zijn er ook nieuwe kleuren beschikbaar van de DualSense-controller. De twee nieuwe varianten zijn rood/zwart en compleet zwart. Hiermee laat Sony duidelijk zien bezig te zijn met nieuwe kleurvariaties van de PlayStation 5 controllers. Mogelijk krijgen we ook nog losse kappen beschikbaar in dezelfde kleuren als de controller zodat spelers een perfecte match kunnen maken, maar dat is voor nu hopen.

  Welke kleuren van de DualSense-controller hoop jij nog te zien voor de controllers?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.