Nieuwe Pokémon voor Arceus onthuld in creepy trailer

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 14:30
pokemon legends arceus 1f1641336728
In de nieuwe, creepy trailer van Pokémon Legends: Arceus wordt er gesproken over een nieuwe Pokémon. De Pokémon bevindt zich in een sneeuwgebied en zal er wit met rood uitzien.
Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor Pokémon Legends: Arceus. In de trailer zie je found footage beelden, maar het is moeilijk om iets te zien. Wel zijn er vaag wat bergen en sneeuw te zien. Er wordt ook een Pokémon omschreven door een man die Hisui aan het verkennen is en het vastlegt op beeld. De Pokémon heeft volgens de man een rode staart en een witte vacht op het hoofd en om de nek. Er zijn alleen nog geen beelden van deze Pokémon.
Het Twitter-account van Pokémon roept mensen op om de beelden te bekijken en te analyseren. Hier wordt ook gespeculeerd over de nieuwe Pokémon, zo zou het volgens fans een evolutie van Snorunt of een Hisuian Zoroark kunnen zijn.

Wat we weten over Pokémon Legends: Arceus?

In deze nieuwe Pokémon game kunnen spelers weer Pokémon in het wild vangen, maar gaan wel een aantal dingen op de schop. De nieuwe game bevat bijvoorbeeld een gedeeltelijk open wereld en heeft Noble Pokémon. Verder bevat Pokémon Legends: Arceus een nieuw battle systeem, nieuwe actie- en sluipelementen en hebben de statistieken van Pokémon invloed op de flow van een gevecht.
Pokémon Legends: Arceus is ontwikkeld door Game Freak en werd aangekondigd tijdens het 25-jarige bestaan van Pokémon, samen met Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. De game zal dienen als een prequel op Diamond. Pokémon Legends: Arceus is vanaf 28 januari 2022 beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Populair Nieuws