Nieuw Super Smash Bros. karakter zorgt voor Switch eShop crash

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 14:00
super smash bros soraf1634720512
Onlangs werd door Nintendo aangekondigd dat Sora het nieuwe en laatste personage is dat aan Smash Bros Ultimate wordt toegevoegd. Dit personage is nu verkrijgbaar en dat zorgde ervoor dat de Switch eShop tijdelijk overbelast was.
Het personage Sora uit Kingdom Hearts heeft een hoop fans. Veel van deze fans wilde dus ook graag het personage terugzien in Smash Bros. Ultimate. In een poll uit 2015 scoorde Sora het hoogst als personage die spelers graag zien worden toegevoegd aan de game. Nintendo maakte de fans dan ook blij toen eerder deze maand Sora als het laatste nieuwe karakter voor Super Smash Bros. Ultimate werd onthuld.
De populariteit van Sora werd nog een keer bewezen toen de verkoop van dit personage van start ging. Het was zo druk dat de Nintendo Switch eShop overbelast raakte door de vele klanten. Dit zorgde ervoor dat de eShop uit de lucht ging.

eShop probleem nu opgelost

Het zou nu weer mogelijk moeten zijn om de eShop in te kunnen. De problemen zijn namelijk opgelost. De populariteit van het personage is niet alleen te zien aan de crash van de eShop. Smash Bros. Ultimate staat namelijk ook in de top drie van meest verkochte Switch eShop games op dit moment. Het zou te toevallig zijn als dit niet komt door de toevoeging van Sora.
Als je de Fighters Pass hebt, dan hoef je het nieuwe karakter niet los aan te scahffen. In dat geval is het alleen maar nodig om de game te updaten. Mocht je deze Pass niet hebben, omdat je niet alle DLC personages wil toevoegen aan je collectie, dan kan je Sora dus ook los kopen.

Populair Nieuws