Pokémon Legends: Arceus lek toont nieuwe Pokémon

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 18:00
pokemon legends arceus 2f1642087815
In een nieuw Pokémon Legends: Arceus lek wordt gesuggereerd dat Dialga, Palkia en Giratina nieuwe vormen krijgen. Daar blijft het niet bij, want er zou nog veel meer nieuws op de planning staan voor de 2022-game. Ook een Hisuian Mewtwo lijkt in de kaarten te zitten.
Volgens een Twitterbericht van Centro Leaks staat er voor trainers flink wat nieuwe Pokémon te wachten in Pokémon Legends: Arceus. Volgens de doorgaans betrouwbare leaker bevat de game een nieuw legendarisch viertal, een nieuwe mythische Pokémon en een Hisuian-vorm voor Mewtwo. Ook Dialga, Palkia en Giratina krijgen een nieuwe vorm.
Wel stelt Centro Leaks dat dit lek nog niet bevestigd is. Sterker nog, de leaker stelt dat fans het nieuws met een korreltje zout moeten nemen, omdat hij de bron nog niet heeft kunnen verifiëren. Check de tweet van de leaker hieronder zelf.

Pokémon Legends: Arceus lek toonde eerder al teleurstelling

Fans van Pokémon Legends: Arceus weten al dat de wereld waarschijnlijk niet een volledige open world is, terwijl dit wel was wat fans hoopten. Er zitten ook nieuwe functies in het spel zoals Noble Pokémon.
Of het lek daadwerkelijk klopt, valt dus nog te bezien. Toch hoeven we niet heel lang meer af te wachten op een definitief antwoord, want Pokemon: Legends Arceus komt op 28 januari 2022 uit. Vanaf volgende maand kunnen we daarvoor eerst nog genieten van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Populair Nieuws