Pokémon Legends: Arceus trailer toont nieuwe Pokémon

News
woensdag, 29 september 2021 om 13:00
pokemon legends arceus 1f1641336728
In de nieuwe Pokémon Legends: Arceus trailer is er een nieuwe 'noble' Pokémon te zien. Pokémon-trainers kunnen deze 'noble' Pokémon tegenkomen op hun avontuur. De trailer bevat ook nieuwe gameplay van de nieuwe Pokémon game.
Het meest verrassende in de trailer is de nieuwe 'noble' Pokémon genaamd Kleavor. Kleavor is een bug/rock type Pokémon en is tevens de evolutie van Scyther. Naast Scyther zal deze game ook evoluties van Stantler en Basculin bevatten.
Een 'noble' Pokémon is een speciale krachtige Pokémon die een 'mysterieuze zegen' hebben ontvangen. Deze Pokémon zijn sterker dan de normale Pokémon en ook lastiger te vangen. Pas als de Pokémon gekalmeerd is, kun je er een pokéball op gooien, in de hoop dat je hem vang. Van deze 'noble' Pokémon is bekend dat ze graag mensen in de regio helpen, ook hebben ze andere krachten dan de normale Pokémon.
Naast het tonen van Kleaver zijn er ook nieuwe gameplay-beelden te zien uit de game, zo kan je de regio ontdekken door op je eigen Pokémon te rijden. Verder kun je je eigen Pokémon-trainer aanpassen met verschillende kapsels en kleding, zodat je personage er precies uitziet hoe jij het wilt er lijkt. Er zit ook een fotomodus in de game.

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Pokémon Legends: Arceus werd begin dit jaar aangekondigd en zal op 28 januari 2022 verschijnen voor de Nintendo Switch. Gelukkig kan je eind dit jaar al genieten van de vernieuwde Switch-versie van Pokémon Diamond en Pearl, die voorheen te spelen waren op de Nintendo Ds. In de Switch versie komen veel features van de oude games terug, maar met nieuwe functies. Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl komt op 19 november uit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties