Nieuwe Marvel's Midnight Suns personages en releasedatum onthuld

News
vrijdag, 10 juni 2022 om 11:00
marvels midnight suns venomf1667996046
Marvel's Midnight Suns heeft een nieuwe trailer gekregen tijdens Summer Game Fest. De game van Firaxis was aanwezig om een aantal nieuwe personages te tonen, waaronder Venom en Spider-Man. De game staat gepland voor later dit jaar, want de releasedatum van de game is ook uit de doeken gedaan.
Marvel's Midnight Suns verschijnt op 7 oktober. Zo werd tijdens de nieuwe trailer bekendgemaakt. De beelden van Firaxis tonen alleen geen gameplay. Venom en Spider-Man werden getoond door middel van een nieuwe CGI-trailer die meer details over de game weggeeft.
Zo werd ook duidelijk dat Hulk een rol gaat spelen in Midnight Suns. De bekende, groene Avenger staat alleen niet aan de kant van de helden. Het ziet er naar uit dat hij zich niet helemaal lekker voelt en bij de schurken hoort in de game.
Opvallend is ook dat Spider-Man wederom ingesproken wordt door Yuri Lowenthal. De acteur is tevens de stem van Spider-Man in de Insomniac Games-titel uit 2018. De versie van Spider-Man uit Midnight Suns staat alleen wel compleet los van de game van Insomniac.
Lang hoef je niet meer te wachten op de game, gezien de titel op 7 oktober verschijnt. Pre-order zijn direct geopend en daar zit een leuk extra'tje bij. Wie de game nu pre-ordered krijgt namelijk een speciale skin van Doctor Strange in zijn Defenders-outfit.

Marvel's Midnight Suns niet de enige game van de avond

Dat de game tijdens Summer Game Fest 2022 getoond is, komt niet als verrassing. De game werd eerder al uit de doeken gedaan voor de show. Host Geoff Keighley maakte in aanloop naar Summer Game Fest verschillende games bekend die tijdens de show getoond zouden worden.
Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game uit de doeken gedaan die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond en zagen we een level uit Call of Duty Modern Warfare 2.
Summer Game Fest gaf verder een blik op een titel die al meer dan tien jaar in ontwikkeling is, genaamd Routine. Ook werd een gloednieuwe game genaamd Fort Solis getoond. In die game spelen Troy Baker (The Last of Us) en Roger Clark (Red Dead Redemption 2) een rol.