Nu al details gelekt van Horizon-serie

News
vrijdag, 10 juni 2022 om 11:30
horizon forbidden westf1644834324
Sony zet flink in op films en series van haar bekende franchises. Onlangs kondigde de uitgever maar liefst drie series aan op basis van bekende games, waaronder Horizon. Details over deze serie lijken nu al gelekt te zijn.
Eerder dit jaar bleek de Uncharted-film ondanks jaren van development hell een aardig succes. Sony ziet nu dan ook toekomst in films en series, zoals ook de serie op basis van The Last of Us. Ook Horizon Zero Dawn en Forbidden West krijgen een serie.
Ondanks dat deze pas heel recent is aangekondigd lijkt er nu al wat over gelekt. Volgens Jeff Grubb heeft de serie namelijk een opvallend verhaal. In plaats van een adaptatie van de games zou het namelijk gaan om een prequel voor de games.
De serie zou nu Horizon 2074 heten en “zijn tijd verdelen tussen de tijdlijn die we zien in de games en de tijdlijn waarop [de beschaving] in begint te storten”. De serie zou canon zijn bij de games en een aantal dingen die daarin gebeurt verder uitleggen. Mogelijk speelt de game zich af in Toronto, Canada.

Sony laat nog niets los over de serie

Er is vanuit Sony nog niets bevestigd over de Horizon-serie, dus een korrel zout over deze informatie is nog wel op zijn plaats. De serie ligt waarschijnlijk sowieso nog even in de toekomst. In de nabije toekomst zit er een Last of Us-serie aan te komen en ook God of War en Gran Turismo komen uiteindelijk naar tv.

Populair Nieuws