Google Stadia krijgt dit jaar meer dan 100 nieuwe games

News
woensdag, 17 februari 2021 om 15:30
google stadia pro beter te vergelijken met ps plus en xbox live gold dan met netflix 152867f1618313594
Eerder was al bekend dat Google Stadia niet meer haar eigen games zou gaan ontwikkelen. Dit heeft gelukkig genoeg geen invloed gehad op de samenwerking met andere partijen. Voor elke gamer komt er weer wat nieuws bij met meer dan 100 games die dit jaar op het platform komen.
Google Stadia heeft al een flink aantal spellen op de streamingdienst staan. Als het op games aankomt, kunnen het er alleen nooit téveel zijn, toch? Dat denkt Google ook. Dit jaar worden er namelijk meer dan 100 nieuwe games aan de bilbiotheek van Stadia toegevoegd.
Er worden games van een divers aantal genres toegevoegd, van RPG games tot platformers. Games zoals Shantea, Hellpoint, FIFA 21 en nog meer krijgen een releasedatum in de eerste helft van dit jaar. Ook spellen zoals Far Cry 6 en Hello Engineer worden dit jaar nog uitgebracht op Google Stadia, naast enkele bekende games zijn dus ook gewoon de nieuwste titels mogelijk.

Wat komt er nog meer op Google Stadia?

Weke games er verder nog uit gaan komen op de streamingdienst is nog niet helemaal duidelijk, maar daar gaan we met een beetje geduld vanzelf achter komen. Wat we wél zeker weten is dat er een groot aantal leuke, goede en interessante games in zullen zitten, zeker als we kijken naar de kleine selectie die Google al bekend heeft gemaakt.
Eerder deze maand werd al bekend dat Stadia stopt met het ontwikkelen van eigen games. Dit heeft Google gelukkig niet tegengehouden om te blijven samenwerken met andere partijen om de bibliotheek uit te breiden en zo elke gamer weer een aantal nieuwe spellen te kunnen bieden.

Populair Nieuws