Releasedata Immortals Fenyx Rising DLC gelekt

  Immortals Fenyx Rising krijgt heel binnenkort nieuwe downloadbare content. De releasedata van alledrie de DLC-pakketten voor de Ubisoft game zijn namelijk gelekt in de Nintendo eShop. Vanaf 21 januari kun je aan de slag met het eerste pakket.

  Het eerste pakket voor Immortals: Fenyx Rising genaamd A New God komt op 21 januari uit, waarna in februari het volgende pakket, The Lost Gods, volgt en uiteindelijk komt in april het derde pakket, Myths of the Eastern Realm. Alledrie de pakketten maken onderdeel uit van de seizoenspas van de Ubisoft game die je voor 39,99 euro in de eShop kunt aanschaffen. De pakketten zullen op de releasedata ook los te koop zijn voor 14,99 euro per stuk.

  Immortals: Fenyx Rising DLC borduren verder op het verhaal

  De DLC pakketten voor Immortals: Fenyx Rising borduren verder op het verhaal van Fenyx. Het eerste pakket laat je een aantal uitdagingen voor de Griekse goden voltooien, terwijl je de wereld nog een keer doorkruist. Als je alle uitdagingen voltoid hebt, kun je eindelijk het Griekse Pantheon betreden.

  De content in het tweede pakket introduceert een hele nieuwe held genaamd Ku. Met Ku onder de knoppen verken je in een nieuwe omgeving de Chinese mythologie in een nieuw verhaal. Ook het derde DLC-pakket introduceert een nieuwe (maar in de game al bekende) held, namelijk Ash. Hij gaat op pad om de Griekse goden te herenigen. Dit keer zul je vanuit het bovenaanzicht spelen, want een groot deel van het avontuur speelt zich af in de lucht.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.