'Nog een Star Wars serie met The Mandalorian personages onderweg naar Disney+'

  Volgens geruchten zou er nog een Star Wars serie worden gemaakt voor Disney+. Het zou gaan om een show over Ezra Bridger en Grand Admiral Thrawn, die al zijn benoemd in The Mandalorian.

  Het gerucht is de wereld in geholpen door het YouTube kanaal Kessel Run Transmissions, dat erom bekend staat vaker accurate voorspellingen te doen over de verschillende Star Wars Series en films.

  De YouTubers lieten aan het eind van een video over The Mandalorian seizoen 3 een hint vallen: “Abonneer je op Disney+ voor de Ezra en Thrawn serie die binnenkort uitkomt”. Het zou daarbij gaan over de jedi Ezra Bridger en de Imperial Grand Admiral Thrawn. In The Mandalorian seizoen 2 wordt al een referentie gemaakt naar laatstgenoemde villain in het Star Wars universum.

  Wordt de Star Wars serie geanimeerd of live-action?

  Meer informatie werd er nog niet gegeven door de mensen achter Kessel Run Transmissions. Het is bijvoorbeeld niet duidelijk of het gaat over eenlive-action of geanimeerde serie, of wanneer de serie precies verschijnt. Aangezien Disney+ een ambitieus plan heeft om meer dan 100 nieuwe films en series uit te brengen, lijkt het waarschijnlijk dat we nog meer Star Wars op onze schermen krijgen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.