Nieuwe Fortnite leak hint naar een hoop cross-overs

News
donderdag, 20 januari 2022 om 17:00
fortnite blog photography blog 19 1011 upgraded combat screenshot 1920x1080 b7fb7387b1402312bbbe8fbba6954e1715095059f1634029219
Fornite heeft vaak cross-overs met films of series. Dataminers slagen er de laatste tijd vaak in om te ontdekken wat voor skins er naar Fortnite komen, voordat dit publiekelijk bekend is gemaakt. Er zijn namelijk een aantal skins ontdekt die wijzen op aankomende cross-overs.
Fornite kan niet meer zonder cross-overs. Onlangs kwamen bijvoorbeeld personages uit The Matrix en Spider-Man No Way Home naar Fortnite. Nu hebben leakers een paar skins gevonden voor personages die mogelijk ook nog naar de game kunnen komen.

Welke cross-over krijgt Fortnite nog?

Er is een skin ontdekt van Vi, een personage uit Arcane. Dat is een Netflix serie die gebaseerd is op League of Legends. Dit zal niet het eerste League of Legends personage zijn dat naar Fortnite komt. Al eerder is Jinx naar de game gekomen.
Daarnaast zijn er ook een aantal Marvel cross-overs gevonden. Dit is niet vreemd, want dit is al vaker gebeurd. Onlangs dus nog met Spider-Man, maar ook zijn er cross-overs geweest waardoor Thanos en het hele Avengers team naar Fortnite kwamen. Nu zijn er skins ontdekt van Clint en Kate uit de Hawkeye serie en ook is er een Green Goblin skin ontdekt.
Dat de skins zijn ontdekt betekent dat de skins aanwezig zijn in de game. Een gewone speler kan hier alleen nog niet bij. Het is niet duidelijk wanneer Epic Games dan van plan is om de verschillende skins echt naar de game te brengen. Dat zal vanzelf duidelijk worden.

Populair Nieuws