‘Fortnite brengt vandaag Tilted Towers terug’

News
dinsdag, 18 januari 2022 om 13:00
fortnite tilted towersf1642503372
Na bijna drie jaar keert mogelijk een populaire landingszone weer terug naar Fortnite. De Tilted Towers zullen naar verluidt namelijk weer terugkeren in de Battle Royale shooter.
Sinds het begin van Chapter 3 is de Fortnite-map bedekt met sneeuw. Deze sneeuw is nu geleidelijk aan het smelten en deze week is het tijd voor de volgende fase van het smeltende sneeuw. Nu lijkt het erop dat de map vanaf 18 januari 2022 weer de locatie Tilted Towers zal bevatten.
Op Twitter deelde Epic Games een tweet waarin staat One more sleep”, samen met een emoji van hoge gebouwen. Fans denken hierdoor dat Tilted Towers weer terug zal keren in de Battle Royale shooter. Tilted Towers was een point of interest in de originele map van Fortnite en was één van de meest populaire landingszones voor spelers die snel wilden vechten. De Towers zijn sinds 2019 niet meer aanwezig in de game.
Eerder waren er al geruchten dat de Tilted Towers terug zouden keren naar de game. Zo tweette de bekende leaker HYPEX dat deze terug zouden keren. Eerder gaf hij al aan dat de Flare Gun en een weer-update zal verschijnen in de game, en ook dit bleek waar te zijn.

Fortnite map blijft veranderen

De map van Fortnite verandert constant, dit is ook één van de redenen waarom de game na bijna vijf jaar nog steeds een populaire game is. Toen de Tilted Towers werden vernietigd, werd het vervangen door NEO Titled, en daarna iets wat leek op een ouderwetste, westerse versie van de point of interest.