7 nieuwe PS VR games aangekondigd door Sony

News
vrijdag, 04 juni 2021 om 11:30
ps vr headsetf1622794383
Tijdens PS VR Spotlight dat 3 juni plaatsvond, stonden de PlaysSation kanalen in het teken van nieuwe bekendmakingen over nieuwe VR-games. Nu heeft Sony zeven nieuwe PS VR games aangekondigd, die in ontwikkeling zijn en gepland staan snel uit te komen.
De eerste bekendmaking die is gedaan voor de nieuwste PS VR games is Arashi: Castles of Sin. Deze game laat je in de huid kruipen van een shinobi genaamd Kenshiro. Deze shinobi is de laatst levende zoon van het huis Arashi. In de game probeert het karakter samen met zijn wolf de kastelen van het feodale Japan te heroveren. De game moet deze zomer uitkomen.
Ook is bekendgemaakt dat Sniper Elite VR eraan komt. Dit is een VR-versie gebaseerd op de populaire titels uit de franchise van Rebellion. In de game ligt jouw huis, familie en alles wat jou dierbaar is in het pad van een kwaadaardig leger. Jij zorgt ervoor dat je met behulp van sluipschuttersgeweren er alles aan doet om hen te verdedigen en jouw doelwitten uit te schakelen. Deze game komt 8 juli uit op de Playstation.
Dit zijn slechts twee games die aangekondigd zijn. Daarnaast zijn er ook titels uit de doeken gedaan zoals Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey, Wind & Leaves, After the Fall, Fracked en Wanderer.

Geen aankondiging voor PS VR 2 headset

Hoewel er veel aankondigingen zijn gedaan voor nieuwe PS VR games, zijn er geen bekendmakingen gedaan voor de next gen PS VR headset. De nieuwste games zijn alleen beschikbaar voor de al bestaande headset die gebruikt kan worden op de PS4. Wel is er een next gen headset in ontwikkeling voor de PS5.