Steam laat je E3 2021 games uitproberen met demo's

News
donderdag, 17 juni 2021 om 11:00
sablef1623916258
Op E3 2021 zijn er veel ontzettend veel games getoond, ondanks dat het niet op de normale manier gehouden kon worden. Veel van die titels kan je nu zelf uitproberen op Steam met demo’s dankzij Next Fest.
Door het coronavirus kon E3 2021 niet op de normale manier gehouden worden, maar het digitale evenement was een perfect alternatief. Er zijn namelijk alsnog talloze games getoond en aankondigingen gedaan. Het enige nadeel alleen is dat het niet mogelijk was om de titels meteen te spelen op de beursvloer.
Daar is nu gedeeltelijk verandering in gekomen. Steam houdt namelijk vanaf nu tot en met 22 juni het zogeheten Steam Next Fest. Dat betekent dat je een week lang honderden demo’s kan spelen van aankomende games die op E3 2021 zijn getoond en meer. Daarnaast kan je ook allerlei livestreams bekijken die de betreffende titels in actie laten zien.
Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar livestreams van of spelen met demo’s van Sable, Terra Nil en andere toppers die eraan zitten te komen.

E3 2021 games in de pre-order zetten

Op Steam kan je dus alvast aan de slag met een aantal games die op E3 2021 zijn getoond, maar daarnaast zijn er ook veel titels die niet op het platform beschikbaar zijn. Daar zal je dus geduld voor moeten hebben tot de releasedag, maar je kan wel alvast je favoriete games in de pre-order zetten, zoals de aankondigingen op de Nintendo Direct of andere titels die zijn onthuld.

Populair Nieuws